Finante personale

Raspunsul meu la vremurile de criza: guerilla fiscala

, , 2 comentarii

„E criza financiara”.

Aceasta afirmatie nu va spune nimic nou. Simti pe pielea ta reducerile de salariu, disponibilizarile din mediul privat sau de stat, cresterea preturilor. Toate aceste realitati zilnice te apasa, iti fac viata mai dificila. Si pentru ca nu ar fi de ajuns, guvernul adauga si el la apasarea pe care o simti: taxe si impozite noi, inasprirea conditiilor fiscale. In loc sa ne ajute sa iesim din criza, sistemul ne impinge si mai tare spre dezastru.

In aceste conditii, majoritatea dintre noi se lupta deznadajduit cu problemele, pentru a se mentine pe linia de plutire. Cred ca nu e suficient. Trebuie sa ne spunem parerea, sa aratam ca ceea ce se intampla ne indeamna spre dezastru. iar vorbele nu ajung.

Pentru ca vorbele sunt doar o irosire de timp si energie, singura posibilitate pentru a fi auziti este sa facem ceva. Impreuna.

Am pornit un protest aparte, deosebit de ce vezi in mod obisnuit in jurul tau. Plecand de la ideea ca sistemul actual nu numai ca nu ma ajuta in vremuri de criza, ci ma exploateaza si mai puternic, am hotarat sa imi schimb optica: voi face in asa fel incat sa sustin cat mai putin sistemul. Voi cauta toate metodele legale prin care sa platesc cat mai putine taxe si impozite.

Mai mult decat atat, voi face publice metodele mele, in cadrul unei carti pe care o scriu si care se numeste „Manual de guerilla fiscala”. Este un protest care imi va populariza revolta mea fata de ceea ce se intamplasi, in acelasi timp, imi va economisi bani.

Te invit sa te alaturi acestui protest. Citeste capitolele gratuite ale cartii mele, pe care le poti primi prin email, daca te abonezi la site-ul cartii. Trimite mai departe, tuturor prietenilor tai,  invitatia mea, sintetizata in prezentarea Powerpoint si filmul pe care le-am facut. Arata ca simpla critica verbala nu e suficienta, ca e necesar sa faci ceva. Impreuna, cu cat vom fi mai multi, vom avea un cuvant mai important de spus.

Te astept la adresa guerillafiscala.ro

Trimite, prin email, Facebook sau Twitter, link-ul spre acest site (unde se gaseste filmul) si link-ul spre prezentarea Powerpoint, care poate fi descarcata de pe internet (clic aici).

E vremea sa iesi din amortire!

Comentarii

comments

Standard

2 gânduri despre „Raspunsul meu la vremurile de criza: guerilla fiscala

  1. Dann zice:

    Mult succes! Incerc sa va sustin in aceasta initiativa care trebuie urmata de orice roman care traieste in Romania. Guvernantii nu merita nici macar un leu pentru ceea ce fac. Sa le fie rusine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.