Politica de confidentialitate

Ma bucur ca ti-ai facut timp sa citesti politica de confidentialitate a site-ului milionarulmioritic.com.

Infomatiile pe care tu mi le daruiesti atunci cand utilizezi site-ul si celelalte servicii de pe site sunt importante pentru mine. Din acest motiv ma angajez sa le protejez si sa le asigur o securitate sporita.

Aceasta politica de confidentialitate intra in vigoare de la data de 25 mai 2018.

Site-ul milionarulmioritic.com  va colecta colecta, stoca si utiliza date private in acord cu Regulamentul ( UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 Aprilie 2016, privind protectia persoanelor fizice în ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date( GDPR), si cu aceasta politica de confidentialitate.

Politica de confidentialitate, impreuna cu termenii si conditiile de pe site stabilesc modul in care datele cu caracter personal vor fi utilizate si stocate.

 

Definitii

date cu caracter personal – orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale;

prelucrarea datelor cu caracter personal – orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea;

stocarea – pastrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal culese;

sistem de evidenta a datelor cu caracter personal – orice structura organizata de date cu caracter personal, accesibila potrivit unor criterii determinate, indiferent daca aceasta structura este organizata in mod centralizat ori descentralizat sau este repartizata dupa criterii functionale ori geografice;

operator – orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, care stabileste scopul si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal;

tert – orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, alta decat persoana vizata, operatorul ori persoana imputernicita sau persoanele care, sub autoritatea directa a operatorului sau a persoanei imputernicite, sunt autorizate sa prelucreze date;

destinatar – orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, careia ii sunt dezvaluite date, indiferent daca este sau nu tert; autoritatile publice carora li se comunica date in cadrul unei competente speciale de ancheta nu vor fi considerate destinatari;

date anonime – date care, datorita originii sau modalitatii specifice de prelucrare, nu pot fi asociate cu o persoana identificata sau identificabila;

date de tip “business contact” – date care includ numele, functia, adresa de business, numarul de telefon sau adresa e-mail a unui angajat al unei organizatii, in aceasta calitate.

date statistice – date care au fost obtinute ca urmare a prelucrarii de catre operator a datelor cu caracter personal dar care nu pot fi folosite la identificarea unei persoane si sunt folosite exclusiv pentru scopuri statistice si/sau de informare, promovare.

Cine suntem

milionarulmioritic.com este un site administrat de catre

GALLIFREY SRL

Adresa: Dumbravita, Str. Simfoniei nr. 74

Pentru modificari legate de contul tau, cum ar fi stergerea, reactivarea sau modificarea informatiilor contului poti sa trimiti un contactezi cu incredere la  simona@tualegi.net

Pentru ce utilizam datele cu caracter personal

Utilizarea site-ului milionarulmioritic.com implica si utilizarea de date cu caracter personal. Utilizam datele cu caracter personal pe care dumneavoastra ni le furnizati voluntar, pentru a va putea sa oferi produsele noastre.

Prin utilizarea site-ului milionarulmioritic.com sunteti de acord cu utilizarea si colectarea datelor cu caracter personal dupa cum urmeaza:

  1. Accesarea site-lui utilizeaza date cu caracter personal conform politicilor de cookie.
  2. Vom colecta si adresa de email pentru inscrierea la newsletter a utilizatorilor. Acestia sunt de acord cu utilizarea adresei pentru emailuri de marketing si informatii cu privire la cursuri sau alte informatii in ceea ce priveste activitatea siteului. Utilizatorii transmit in mod voluntar aceasta informatie.
  3. Informatiile furnizate la inregistrarea pe site. Atunci cand va inregistrati pe site-ul nostru, avem nevoie de informatiile de conectare, in cazul de fata adresa de email si/sau nume de utilizator.
  4. Site-ul mai colecteaza si alte informatii personale despre utilizatorii pentru a se asigura de functionarea in parametrii a anumitor servicii. Aceste informatii aditionale pot fi Nume si Prenume, data nasterii, numarul de telefon, limba utilizata, si adresa. Informatiile aditionale sunt folosite pentru achizitiile de cursuri online, sau livrarea de carti in format fizic, pentru accesarea platformei de cursuri online LeDucativ.com
  5. Vom colecta si date media, mai exact poze deoarece in platforma de cursuri online, la pagina profilului utilizatorul are posibilitatea sa isi personalizeze profilul schimbandu-si poza de profil.
  6. Informatiile de pe pagina de profil de la platforma de curs online LeDucativ.com sunt confidentiale, acestea date nu va asigura decat accesul la cursurile pe care le-ati achizitionat.
  7. In situatia in care vei achizitiona un produs platit de la noi, vom colecta si informatii personale cu privire la adresa de livrare, adresa de facturare, si in cazul platilor online vei completa informatiile financiare pe pagina furnizorului nostru de plati MobilPay, intr-un mediu securizat. Pentru mai multe informatii despre colectarea datelor cu caracter personal pentru plati , puteti sa consultati cu incredere pagina de Politici a furnizorului la adresa: https://www.mobilpay.ro/public/politica-de-confidientialitate/
  8. In urma platii, informatile comunicate de c?tre furnizorul de pl?ti este Id-ul tranzactiei, numele utilizatorului, ip-ul acestuia, si daca plata a fost efectuata sau nu.
  9. In cazul in care aveti nevoie de asistenta din partea noastra atunci cand utilizati site-ul sau in ceea ce priveste utilizarea produselor noastre, vom colecta informatii pentru a va putea identifica.
  10. Putem sa primim informatii despre utilizatorii nostri si atunci cand acestia ajung la noi de pe site-uri partenere ce ii conduc pe acestia pe site-ul nostru.
  11. Informatiile dumneavoastra cu caracter personal, si anume adresa de email pe care o lasati la inscrierea voluntara la newsletter va fi distribuita si catre celelalte site-uri ale autorului in domeniu: Lucadezmir.com, LucaDezmir.com/shop, MilionarulMioritic.com si LeDucativ.com. Promitem ca nu vom abuza de aceasta informatie, utilizatorii care si-au lasat adresa de email vor primi newslettere obiective si cu o frecventa moderata.
  12. La sectiunile de blog din site, atunci cand utilizatorul doreste sa lase comentarii se solicita informatii personale ca adresa de email, nume si adresa web, sau dupa caz informatiile necesare modulului de comentarii Facebook. Orice date furnizate prin intermediul formularului sunt stocate in baza de date a blogului, si nu sunt utilizate decat daca utilizatorul a solicitat notificarea in cazul aparitiei de noi comentarii. In cazul utilizarii  modulului Facebook, informatiile distribuie sunt conform termenilor si conditiilor platformei de socializare Facebook de pe site-ul lor.
  13. Colectam informatiile despre activitatea dumneavoastr? pe site, despre modul in care utiliza?i site-ul nostru. Informatiile retinute astfel sunt Data si ora de conectare, cursul achizitionat, paginile vizualizate, ip-ul, browserul, versiunea browserului, sistemul de operare si tipul de dispozitiv( smartphone, tableta sau desktop).
  14. Datele despre dispozitivele utilizate de catre membri no?tri pentru a se conecta, precum adresa IP, tipul de dispozitiv, versiunea browserului si a sistemului; le folosim pentru a oferi o experienta superioara membrilor prezen?i pe site-ul nostru, si pentru dezvoltarea de noi servicii personalizate pentru acestia.
  15. Pentru a prevenii frauda si alte activitati ilegale sau neautorizate, monitorizam comportamentele neadecvate ale utlizatorilor nostri atunci cand acestea devin suspecte.

Folosim datele cu caracter personal colectate in conformitate cu urmatoarele norme juridice :

  1. Utilizarea site-ului nostru si a serviciilor aferente acestuia. Procesam informatiile personale ale utilizatorilor pentru a putea  presta serviciile conform contractului pe care acestia îl au cu noi( conform Termenilor si Condi?iilor ).
  2. In Interes legitim putem utiliza datele cu caracter personal ale utilizatorilor nostri, pentru a studia tipul de comportament si cum comunica acestia cu serviciile noastre, pentru a le putea dezvolta permanent in beneficiul acestora, si pentru a inlatura orice tentative de frauda sau in scopuri legale.
  3. Vom solicita consimtamantul de fiecare data cand vom da mai departe informatiile utilizatorilor c?tre o ter?? parte, sau cand vor interveni modific?ri asupra Politicilor de confidentialitate sau a Termenilor ?i Condi?iilor de utilizare a site-ului, pentru ca utilizatorii s? fie informati. Acestia isi pot retrage oricand consimtamantul,  contactandu-ne la adresa simona@tualegi.net. V? vom solu?iona cererea în maxim 30 de zile de la
    trasmiterea acesteia.

Cu cine impartim datele cu caracter personal

  • Pentru ca utilizatorii sa poata beneficia de serviciile si produsele noastre, informatiile utilizatorilor sunt impartite si cu alti furnizori de servicii care asigura o buna functionare a site-ului si a serviciilor oferite. Acestea sunt parti terte care ne ne furnizeaza servicii web, servicii de gazduire/hosting si intretinere a datelor, analiza datelor, procesarea de plati si servicii de email marketing. Avem grija ca acesti parteneri sa asigure un mediu securizat pentru toti utilizatorii nostrii. Pentru noi este foarte important ca toti furnizorii si partenerii nostri  de servicii sa accepte politicile de confidentialitate si sa fie “compliant” cu noul Regulament General de Protectie a Datelor(UE) 2016/679.
  • Impartim informatiile utilizatorilor nostri si cu autoritatile legale atunci cand este necesar acest lucru.
  • In cazul in care compania noastra trece printr-o schimbare corporativa, ca dizolvarea, falimentul, schimbarea de proprietar sau de management intern;  datele clien?ilor vor fi preluate , ?terse sau vor fi supuse oric?rei ac?iuni ce va fi necesar? în func?ie de situa?ie.
  • Daca sunt necesare pentru punerea in aplicare a legilor, oferim informatiile pe care noi le detinem pentru rezolvarea proceselor care ne privesc pe noi sau pe utilizatorii nostri.
  • In cazul in care va fi necesara distribuirea informatiilor si catre alte parti terte, vom solicita in timp util consimtamantul explicit  utilizatorilor nostri in ceea ce priveste aceasta modificare si motivul pentru care datele utilizatorilor va fi distribuit si catre acestia.

 

Transferul de date catre state din afara Spatiului Economic European

Anumiti furnizori de servicii pe care ii avem provin din Statele Unite si din alte state transfrontaliere. Din acest motiv datele cu caracter personal ale utilizatorilor nostrii vor fi trasnferate si catre alte state din afara Spatiului Economic European.

Ne-am asigurat ca acesti furnizori sa accepte si sa respecte  obligativit??ile de confidentialitate ale Regulamentului General de Protectie a Datelor(UE) 2016/679.

 

Drepturile utilizatorilor

Utilizatorul beneficiaza de drepturi in conformitate cu Regulamentului  General de Protectie a Datelor(UE) 2016/679. Acesta ii ofera fiecarui utilizator dreptul de a-si administra propriile informatii.

Dreptul la accesare – Utilizatorul are dreptul la accesarea datelor personale stocate. El poate cere detalii cu privire la modul in care sunt gestionate si protejate datele sale.

Dreptul de a fi uitat numit si dreptul de a fi sters  – Utilizatorul are posibilitatea de a cere ca informatiile personale sa fie sterse din baza de date fara intarzieri nejustificate, insa acest lucru atrage si pierderea avantajelor de client al siteului. In situatia in care legea impune pastrarea datelor, datele sale nu vor fi sterse.

Dreptul de portabilitate al datelor – Utilizatorul care a furnizat datele personale intr-un format structurat, utilizat in mod curent poate solicita o copie a datelor personale in scopul transferarii lor catre un alt furnizor si are dreptul de a transmite aceste date altui operator, fara a intampina obstacole din partea operatorului caruia i-au fost furnizate datele cu caracter personal. Utilizatorul are dreptul ca datele cu caracter personal sa fie transmise direct de la un operator la altul, acolo unde acest lucru este fezabil din punct de vedere tehnic.  

Dreptul de a fi informat – Utilizatorul este informat despre datele care urmeaza sa fie colectate. El isi da consimtamantul in mod expres pentru colectarea lor prin plasarea comenzilor pe Site.

Dreptul de rectificare – Utilizatorul are posibilitatea de a obtine de la operator, fara intarzieri nejustificate, modificarea sau/si completarea datelor personale in cazul in care acestea sunt incorecte sau incomplete.

Dreptul de a alege ce se va intampla cu datele sale – Utilizatorul poate alege daca datele personale pot fi folosite ulterior colectarii si/sau prelucrarii in alte scopuri decat in cele pentru care au fost colectate initial.

Dreptul la opozitie – Utilizatorul Site-ului are dreptul la intimitate si securitate. Poate oricand sa solicite sa nu mai primerasca mesaje de marketing, solicitate in trecut sau nesolicitate, sau sa se dezaboneze doar de la o parte din comunicatele primite.

Dreptul de a fi anuntat – In cazul unei brese de securitate care a compromis datele personale ale utilizatorului, acesta trebuie sa fie informat in termen de 72 de ore de la momentul in care incidentul a fost constatat. In momentul in care securitatea datelor a fost compromisa, indiferent de cauza, daca sursa a fost un atac cibernetic sau o scurgere de informatii interna, operatorul anunta atat  Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, cat si Utilizatorii afectati.

Dreptul de a se adresa justitiei: Dumneavoastr? ca utilizator ave?i dreptul de a v? adresa justitiei pentru apararea oricaror drepturi garantate de lege, care v-au fost înc?lcate de c?tre noi. Utilizatorii au dreptul de a se adresa si autoritatilor de protectie  a datelor daca ace?tia au îndoieli cu privire la modul in care v-au fost prelucrate datele de c?tre noi. Utilizatorii care au suferit un prejudiciu in urma unei prelucrari de date cu caracter personal, efectuata ilegal, se poate adresa instantei competente pentru repararea acestuia.

Orice utilizator isi poate exercita aceste drepturi printr-un email la adresa :simona@tualegi.net, sesizare ce va fi rezolvata in maxim 30 de zile de la primirea acesteia.

Putem sa respingem cererile nejustificare ale utilizatorilor, daca acestea incalca secrete comerciale sau proprietatea intelectuala, ori alte prevederi legislative.

Anumite informatii pe care utilizatorii le furnizeaza nu se pot supune acestor drepturi deoarece fara aceste informatii noi nu le vom mai putea furniza produsele si serviciile noastre.

Protectia si securitatea datelor

 

  • Transmiterea datelor.

 

Acest site si toate site-urile autorului adopta toate masurile de securitate pentru a proteja informatiile utilizatorilor. In cazul transmiterii oricarei informatii pe unul din site-uri( adresa de email, nume, adresa etc) acest tip de informatie va fi codat datorita sistemul de criptare SSL cu care este securizat site-ul.

Va rugam sa fiti atenti in legatura cu ce informatii distribuiti atunci cand site-ul apare ca fiind nesecurizat.

  1. Stocarea datelor utilizatorilor nostri se face in medii de operare sigure care sunt accesate numai de catre persoanele autorizate.

ATENTIE!

In cazul in care considerati si/sau aveti certitudini ca site-urile noastre nu prezinta siguranta in ceea ce priveste utilizarea datelor dumneavoastra, va rugam sa ne contactati printr-un email!

In cazul in care un site al autorului pe care trebuie sa va lasati informatii personale apare ca fiind nesecurizat, va rugam sa ne contactati printr-un email!

 

Restrictiile de confidentialitate nu sunt valabile atunci cand informatiile privind datele cu caracter personal ale utilizatorului sunt necesare  autoritatilor judiciare, in conformitate cu legea.

 

Timpul de prelucrare si stocare a datelor

Prin intermediul site-ului nostru, putem retine datele cu caracter personal ale utilizatorilor pe care acestia ni le furnizeaza. Pastram informatiile dumneavoastra atata timp cat avem nevoie de acestea in scop legitim de afaceri. Datele personale vor fi pastrate pentru a putea oferi acces la serviciile noastre, pentru a putea raspunde la intrebarile adresate de catre utilizator, in vederea rezolvarii cerintelor legale si legislatiei in vigoare.

Printre produsele pe care noi le furnizam se numara si cursurile online. De aceea este necesara stocarea informatiilor utilizatorilor atata timp cat acestia isi doresc acces la platforma de cursuri unde se regasesc cursurile online.

Datele cu caracter personal pot fi re?inute pentru o anumit? perioad? de timp, chiar dac? utilizatorul nu mai foloses?te serviciile noastre( inactivitate), sau daca acesta si-a inchis contul. In acest caz, anumite date cu caracter personal vor fi p?strate pe o perioad? de maxim 3 ani de la momentul anul?rii contului, cu excep?ia situa?iilor în care legea ne oblig? s? stoc?m aceste date pentru o perioad? mai mare de timp.

Anumite informa?ii trebuie p?strate pentru interesele noastre legitime de afaceri, cum ar fi prevenirea fraudei ?i sporirea siguran?ei ?i securit??ii utilizatorilor.  Este posibil ca informa?iile s? fie p?strate pentru a împiedica un utilizator care a fost interzis pentru comportamente ilegale sau incidente de securitate, s? deschid? un cont nou.

Dup? expirarea acestor perioade, datele cu caracter personal pot fi distruse prin ?tergerea automatizat? sau, în cazul in  care legea prevede un termen de stocare mai mare decat cel prezentat in Politica noastr? de confiden?ialitate, datele cu caracter personal vor fi stocate intr-un spa?iu securizat prin metode de criptare ?i anonimizare.

Datele statistice generate prin utilizarea informa?iilor de pe site pot fi p?strate pentru o perioad? îndelungat?, deoarece acestea nu pot ajuta la identificarea utilizatorului, ?i nici nu vor fi utilizate în alt mod care poate afecta utilizatorul.

 

Minori

Nu comercializam produse si/sau servicii care sa fie cumparate de catre minori. Putem vinde  sau incasa contravaloarea unor produse/servicii destinate minorilor, dar achizitionate de catre un adult. Daca sunteti minor si accesati un Site o puteti face doar daca sunteti sub supravegherea unui parinte sau a tutorelui legal.

 

Modalitati de contact

Simona Hupov

Email: simona@tualegi.net

Tel:0788.674.907