In atentia mea

Lansarea oficiala a editiei 2010, proiectul AVANTAJ LA START

, , , 4 comentarii

Azi, 18 octombrie 2010 se lanseaza oficial, in prezenta presei, a treia editie a proiectului AVANTAJ LA START. Lansarea consta in prezentarea celui de-al treilea DVD AS la Scoala Generala nr. 25 din Timisoara.

DVD-ul acestei editii reprezinta un progres in privinta cantitatii si calitatii materialelor prezentate si a designului. Sunt peste 4 ore de materiale video plus inregistrari audio si o serie de materiale in format pdf si ppt.

Va invit sa vizionati clipul video de prezentare al continutului editiei 2010. Daca nu se incarca playerul video, puteti viziona filmul dand click aici.


DVD-ul proiectului AVANTAJ LA START editia 2010

Comentarii

comments

Standard

4 gânduri despre „Lansarea oficiala a editiei 2010, proiectul AVANTAJ LA START

  1. monica zice:

    Ma bucura faptul ca ati avut aceasta initiativa! Felicitari mai ales pentru sectiunea in care tinerii foarte inteligenti, de care tara noastra nu duce lipsa, pot castiga incredere ca mai e speranta daca doresc sa faca ceva, urmarind interviurile acordate de tineri care au succes in afaceri. Deasemenea, FELICITARI pt sectiune legata de mediu. E important sa constientizam cu totii ca trebuie sa lasam Pamantul curat si pentru cei ce vor veni . Ma intereseaza indeosebi informatiile despre tabere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.