Detalii despre Buletinul informativ si cartile electronice

Buletinul informativ va avea o cadenta lunara. Vor mai fi situatii in care vei primi editii speciale ale Buletinului, pentru a-ti semnala evenimente importante, care sunt sigur ca o sa te intereseze.

Ce va contine acest Buletin?

Buletinul este menit sa-ti furnizeze informatii pe care le consider importante si care ar putea sa te ajute direct, pentru a-ti imbunatati viata. Domeniile de interes vor fi cele care ma pasioneaza si carora le dedic atentia mea constanta:

 • dezvoltare personala
 • finante personale
 • investitii

Vor fi scurte articole, propuneri de site-uri, semnale de aparitie a unor carti sau evenimente (conferinte, seminarii, work-shop-uri).

Sunt decis sa iti impartasesc cele mai interesante informatii pe care le detin. Unele dintre ele vor apare pe blogul meu personal (lucadezmir.com) sau pe site-ul dedicat finantelor personale si investitiilor (milionarulmioritic.com). Altele vor fi prezente in exclusivitate doar in acest Buletin.

Sunt sigur ca vei descoperi lucruri interesante, care te vor ajuta in viata de zi cu zi, iti vor imbunatatii situatia financiara si vor contribui la dezvoltarea ta pesonala.

Sunt fericit ca impartasim aceleasi pasiuni pentru dezvoltarea personala si educatia financiara. Faci parte din miile de abonati care gandesc asemeni tie si au aceleasi idealuri. Acest Buletin este adresat voua, celor care stiti ce vreti de la viata si nu va e frica sa obtineti ceea ce vreti.

Patru carti electronice gratuite

Cuprind informatii esentiale pentru tine, daca vrei sa-ti imbunatatesti relatia cu banii.   Vei afla:

 • cum sa-ti gestionezi eficient banii personali
 • metode de inmultire a banilor
 • principiile care te ajuta de devii bogat

Poti afla mai multe detalii despre aceste carti dand click aici.

Ce trebuie sa faci?

Pentru a primi Buletinul Informativ si cartile in format electronic, completeaza adresa ta de email in formularul de mai jos:Adresa ta de email nu va fi data nimanui, pentru ca urasc spamul la fel de mult ca si tine. Vei putea sa te dezabonezi de la Buletinul informativ in orice moment, cu un simplu click de mouse pe un link prezent in mesajul de email prin care primesti Buletinul.

10 gânduri despre „Detalii despre Buletinul informativ si cartile electronice

 1. Pingback: De ce tinerii de azi sunt asociali si faliti | Milionarul Mioritic

 2. Pingback: Multumesc! (citeste daca te intereseaza campania 2%) | Milionarul Mioritic

 3. Pingback: Sondaj de opinie cu premiu | Milionarul Mioritic

 4. Pingback: Ai putea participa la un curs de Time Management. Gratuit. | Milionarul Mioritic

 5. Pingback: Retrospective si planuri de viitor: 2013-2014, partea intai | Milionarul Mioritic

 6. Pingback: Vrei sa detii o firma in Romania, scutita total de impozite? | Milionarul Mioritic

 7. Anton zice:

  Am un blog crestin. Intentia mea nu a fost initial sa fac bani. Vazand ca Google imi da ?ansa sa imi fac un blog, mi-am postat 10 articole si ulterior, umbland prin meniul Blogger, am vazut la rubrica Castiguri linkul „Inscrieti-va la Adsense”. Marturisesc ca nu eram foarte interesat de asta, îns? m-am gandit ca e bine sa rezonez cu un venit pasiv, ca sa nu mai depind de locul de munca. E foarte greu sa faci bani cu Adsense. Nici acum dupa 4 luni si ceva de la înscriere nu am primit aprobare. Daca ma intrebati de vrei nisa nu ?tiu alta. Eu mizez pe publicul interna?ional englez (SUA, Canada, UK etc).

 8. Pingback: Pasi spre urmatoarea criza economica: cateva motive care ne aduc aminte de perioada 2009 - Milionarul Mioritic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.