Finante personale

Concediaza-ti bancherul: Introducere

, , , , , , 3 comentarii

Ai o problema cu creditele, nu-i asa? Ce sa zic…

Adevarul este ca multi dintre romanii care au luat credite de la banci, mai ales in vremuri de criza financiara, se lupta luna de luna  cu ratele, ca si tine.

Stiu, acest lucru nu te incalzeste. Daca moare si capra vecinului, problema ta nu se rezolva. In schimb iti da o falsa senzatie de siguranta. Te uiti in jur si vezi oamenii de pe strada: cea mai mare parte dintre ei au credite, dar inca merg sa cumpere la supermarket, inca circula cu masina, inca stau in casele lor (luate pe credit). A lua un credit la o banca nu e un „sport extrem”. Cu toate acestea…

  • te lupti in fiecare luna sa strangi banii pentru a plati ratele
  • de multe ori pui ratele, pe lista de prioritati, inaintea dorintelor tale (lucruri pe care ai vrea  sa le cumperi dar „acum nu e momentul”)
  • sunt cazuri in care pui ratele, pe lista de prioritati, inaintea nevoilor tale (lucruri  pentru necesitatile normale de trai)
  • atunci cand se apropie ziua in care trebuie sa platesti ratele, ai o senzatie neplacuta, cateodata accentuata, alteori vecina cu frica

Textul integral al capitolului a fost disponibil GRATUIT pentru cititorii fideli ai site-ului  Milionarul Mioritic.
Pentru a fi informat despre aparitia cartii si pentru a putea lansa o precomanda, care iti permite achizitionarea cartii cu o reducere semnificativa,  te rog viziteaza aceasta pagina.

Comentarii

comments

Standard

3 gânduri despre „Concediaza-ti bancherul: Introducere

  1. Pingback: Joblinks - Concediaza-ti seful!

  2. V-am citit intodeauna cu mare interes si placere articolele dar acum am o nedumerire . Nu cunosc continutul capitolului dar la prima vedere titlul:”Metode de consolidare a datoriei”ma duce cu gindul la..sfaturi pentru a-ti mari datoriile si nu de alta dar romanul daca e mare specialist in ceva, in asta e sigur -sa traiasca pe …datorie!
    Sper ca nu va deranjeaza comentariul meu si..astept cu interes cartea,ar fi un cadou pretios pentru multi dintre cunoscutii mei!

  3. Luca Dezmir zice:

    consolidarea datoriilor inseamna adunarea mai multor credite sub o singura „umbrela”, cu scopul de a asigura celui indatorat conditii mai bune de plata a ratelor, adica rate mai mici.
    e adevarat, acest lucru presupune la final o suma totala de plata mai mare si o perioada prelungita de plata, dar nu presupune luarea unui nou credit suplimentar fata de sumele dtorate deja (desi banca te indeamna la asa ceva)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.