Carti, filme si evenimente

Eveniment: Mentalitatea abundentei

, , Lasa un comentariu

Am spus, spun si o sa spun continuu: a face bani tine de atitudinea ta mentala si de tehnica pe care o folosesti. Dar pe departe, dintre cele doua, cea mai importanta este atitudinea.

Poti cunoaste o multime de tehnici, procedee si modalitati de a face bani, daca nu ai motivatia interna, increderea in tine si incapatinarea de a trece peste esecuri, nu vei reusi. Nu poti reusi pentru ca nu s-a inventat (si nu va exista) o metoda care produce 100% rezultate pozitive.
Ca atare trebuie sa lucrezi, in primul rind, cu tine, sa-ti schimbi modul in care gindesti si, mai ales, mentalitatea referitoare la bani. Raluca Mohanu iti ofera aceasta posibilitate, prezentind seminarul Mentalitatea abundentei pe care vi-l recomand cu caldura.

Iata informatii despre seminar, primite de la Raluca:

Crezi intr-adevar (in inima ta) ca meriti, poti si stii sa fii prosper?

Vrei sa ai credintele interne care sa te ajute sa iti atingi obiectivele financiare?

Vrei sa limitezi conflictele interne care iti aduc indoieli si temeri in decizii legate de prosperitatea ta?
In acest caz, te invit la intalnirea “Pasi pentru schimbare” cu tema “Mentalitatea abundentei” din data de 26 mai 2009.

Iata 3 beneficii cheie ale acestui curs deschis:

  • identificarea credintelor legate de prosperitate financiara
  • identificarea credintelor limitative legate de bani si exersarea recadrarii acestora
  • stabilirea obiectivului tau financiar si a planului tau de actiune

Ce inveti in acest program?

In acest program vei invata cum credintele tale interne iti influenteaza starea ta generala de prosperitate. Vei avea ocazia sa reflectezi si sa discuti despre modul in care te raportezi la bani. Vei putea sa identifici credintele tale legate de bani si vei sti ce credinte te ajuta si ce credinte te limiteaza. Vei invata pasii necesari pentru schimbarea unei credinte limitative.

Iti vei stabili un obiectiv financiar si vei avea planul tau de actiune pentru a-l atinge.

Cine este trainerul?

Raluca Mohanu este coach si trainer specializat in acompanierea clientilor in procese de tranzitie. Pentru mai multe informatii despre Raluca, viziteaza http://steps4change.ro.

Cum se va desfasura:

Pe parcursul a trei ore vei parcurge exercitii individuale si de grup de life coaching. Principalele exercitii folosite sunt inspirate din programarea neuro-lingvistica (congruenta, credinta nucleu) si analiza tranzactionala (injonctiuni).

Locatia: Leads, Str. Schitu Magureanu nr.7. Puncte de reper:  in apropierea Bd. Mihail Kogalniceanu / Regina Elisabeta, vis-a-vis de Floraria Cismigiu si langa Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala.

Data: marti, 26 mai, ora 18:30 – 21:30.

Inscrie-te acum trimitand e-mail la [email protected]. Locurile sunt limitate, iar inscrierile se fac pe principiul “Primul confirmat, primul inscris”.

Taxa: 60 RON. Plata se face pe loc, in data de 26 mai.

Comentarii

comments

Standard

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.