In atentia mea

Retrospectiva lunii Septembrie

, Lasa un comentariu

Luna Septembrie reprezinta finalul declinului de trafic din perioada de vara, care a durat 4 luni consecutive. Numarul de vizitatori unici a crescut cu 2,4%, de asemenea a crescut si numarul de afisari cu 1.15%

Abonatii prin RSS au ajuns la 628, o crestere cu 8.65% fata de luna trecuta, putin sub cresterea procentuala de luna trecuta.

In premiera va prezint diagrama abonatilor la RSS, gestionata prin serviciul Feedburner.

Diagrama abonatilor prin RSS

Se observa numarul majoritar de abonati care primesc articolele prin email, abonati care de obicei nu mai viziteaza blogul pe internet.

Dupa cum ati observat, in luna septembrie au inceput sa apara reclamele in Milionar. Nu toate sint platite 🙁 dar sper ca in timp sa vina si banii. Pina la sfirsitul anului as vrea sa implementez AdSense de la Google in continutul blogului si sa pornesc programul de monetizare de la Feedburner.

Luna Septembrie a fost o combinatie interesanta. Jumatate de luna am fost in concediu iar jumatate am fost super-ocupat cu proiectul AVANTAJ LA START. In plus de trei zile sint gripat „la maxim”, n-am putut sa lucrez aproape nimic. De ieri lucrurile au inceput sa se imbunatateasca.

In materie de articole, am inceput o serie la care tin foarte mult, legata de criza  financiara mondiala. Vor fi articole de analiza urmate de descrierea metodelor mele prin care ma pun la adapost de aceasta criza. De asemenea am reluat seria de propuneri de filme documentare.

Pentru luna viitoare voi incepe o serie, care cred ca se va bucura de popularitate. E o serie de reality blogging, care o sa va furnizeze analize din teren, bineinteles legate de finantele personale.

Luna octombrie va fi luna de foc a proiectului AVANTAJ LA START, menita sa finalizeze lansarea distributiei. Deja sintem in intirziere, datorita mai multor factori concurenti care au oprit fluxul normal de desfasurare al editarii DVD-ului.

In incheiere va las in compania celor mai populare articole din luna trecuta.

Comentarii

comments

Standard

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.