In atentia mea

Retrospectiva lunii mai

, 4 comentarii

Luna mai a inregistrat cea mai mare crestere relativa a traficului si anume peste 43% fata de luna precedenta.

Din punct de vedere al abonatilor, cresterea a fost de 25,81%, de la 337 la 424 (fata de 34,26% luna aprilie). Pare sa existe o legatura inversa intre cresterea traficului si cresterea abonatilor (cind  traficul creste mai puternic, numarul abonatilor creste mai putin si invers – asa s-a intimplat si luna trecuta).

In saptaminile trecute am lansat o noua categorie de articole, recenzii de filme documentare. S-a bucurat de un succes neasteptat. Voi continua seria recenziilor. Din pacate nu am publicat decit o recenzie de carte. Tot in categoria „surprize” se inscrie deosebitul interes pe care l-a suscitat proiectul meu de educatie financiara pentru tineri, care va fi demarat (probabil) in toamna acestui an. Nu ma asteptam ca in acest stadiu timpuriu sa primesc atitea oferte de voluntariat.

O satisfactie pentru mine a fost modul generos in care am fost ajutat intr-o problema de functionalitate a blogului. Am avut un script gratuit care lansa ferestre cu reclame nesolicitate. Fara contributia voastra nu as fi reusit sa rezolv problema.

Tot luna trecuta am inceput colaborarea cu empower.ro, un proiect condus de Ionut Ciurea si Andrei Rosca. Scriu cite un articol pe saptamina in calitate de resident writer. Este un portal cu o forta aparte, care dupa primele trei saptamini a acumulat aproape 500 de abonati. Ii prevad o cariera stralucita, pentru ca este un proiect bine gindit, matur inca de la lansare. Sint fericit ca scriu alaturi de atitia specialisti talentati, care dau greutate materialelor publicate.

Luna care vine voi lansa noua serie de articole despre trading si noua serie de articole despre credite. Primii pasi in trading va fi scrisa la cererea cititorilor iar Creditul: intre pericol si oportunitate va apare pentru ca eu simt nevoia sa-l scriu.

La final va listez cele mai populare articole din luna care a trecut.

 1. Sondaj: Un credit este pentru mine…
 2. Sondaj: De ce vrei sa fii investitor? Rezultate preliminare.
 3. Biblioteca Secreta a fost accesata de peste o mie de ori
 4. Yahoo sau FeedBurner te lucreaza pe la spate?
 5. Filme documentare pentru minte si suflet
 6. Retrospectiva lunii aprilie
 7. Cc: Vanguard – platforma de trading pentru forex & other
 8. Secolul individualismului – partea I
 9. Secolul individualismului – partea a II-a
 10. Poate chiar am o problema… va rog sa ma ajutati

Comentarii

comments

Standard

4 gânduri despre „Retrospectiva lunii mai

 1. dragosh zice:

  felicitari. s-a mai desteptat lumea. 😀
  sper ca articolul tau din succesdublu sa aiba impact la public si oamenii sa constientizeze problemele pe care le pot avea daca nu isi ale g creditul care ii avantajeaza.

  din partea mea ai toata sustinerea si o sa te recomand prietenilor mei. se stie ca cel mai bun marketing e cel „de la om la om”, cel prin recomandari.

  te pot ajuta cu samplingul prin liceele din constanta cand o sa fie cazul.

 2. ali zice:

  Ti-ai propus un anumit numar de cititori? Cred ca l-ai depasit deja! Si eu promovez site-ul printre cunostintele mele.

 3. Luca zice:

  multumesc de promovare.

  important e sa se stie ca aceasta informatie e disponibila gratuit. cine vrea sa invete are de unde sa inceapa…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.