Carti, filme si evenimente, Eveniment

Impresii la cald: inAction3 – Choose To Be Rich

, , , , 10 comentarii

inAction3 :Choose To be Rich

Joia trecuta, 20 martie, s-a desfasurat primul seminar cu titlul „Choose To Be Rich” (Alege sa fii bogat) sustinut de dr. Cristian Carstoiu in cadrul seriei inAction, un proiect initiat si condus de Ionut Ciurea. Uf, am obosit cu enumerarea asta…

Din pacate nu am participat la eveniment, asa ca nu ma voi lansa intr-o analiza. Voi incerca sa fac pe detectivul, sa pun cap la cap informatiile pe care le-am primit prin bunavointa organizatorului, Ionut Ciurea precum si pe cele care le-am gasit pe internet..

Trebuie sa remarc in primul rind calitatea locatiei in care s-a tinut seminarul. In al doilea rind se pare ca nu e primul Choose To Be Rich, am aflat acest amanunt citind un post a lui Constantin D. Pavel de pe forumul Worldstream.

Am mai aflat de la organizator ca acest seminar este, dupa cum banuiam, licentiat, adica este varianta romaneasca a cursului dezvoltat de Robert Kiyosaki. Il invit pe Dl. dr. Carstoiu sa ne dea detalii despre acest subiect.

Din pacate am cautat un site de prezentare al dr. Carstoiu dar n-am gasit. Dansul tine o serie de seminarii pe diferite teme si ma mir ca nu are o pagina de net despre aceste activitati ale Domniei sale. Poate ma insel… (in paranteza fie spus, tot in aceasta zona a educatiei financiare, va sustine pe 28 mai seminarul Money Making Management – Convingeri limitative care impiedica abundenta in viata ta, in cadrul serilor AS, un proiect a lui Andy Szekely)

La seminar au participat 13 persoane din care 12 au fost din cadrul grupului Worldstream (de care am amintit mai inainte) care este un forum denumit si „Dezvolta-ti capacitatile financiare„. In cadrul grupului seminarul a beneficiat de o prezentare generoasa. De asemenea tot pe acest forum puteti citi citeva impresii ale participantilor, pe care ii invit sa scrie comentarii si pe Milionarul Mioritic.

Numarul mare de participanti din grupul Worldstream se explica prin faptul ca ei imbratiseaza ideile promovate de Kiyosaki si reprezinta cei mai activi sustinatori ai jocului Cash Flow, dezvoltat de Kiyosaki pentru a te familiariza cu problematica finantelor personale.

Cei care au participat la seminar au laudat prestatia D-lui dr. Carstoiu care se pare ca a avut o prezentare foarte buna. Deduc din fotografiile evenimentului ca la final s-au vindut carti (publicate de editura D-lui Carstoiu 🙂 ) si jocul Cash Flow.

Succesul seminarului a determinat organizatorul sa ne promita un eveniment de o zi pe aceasta tema, undeva in luna iunie.

Cred ca acest seminar merita o prezenta anuala in cadrul inAction. Sint sigur ca cererea va creste pe masura ce va fi cunoscut de marele public. In plus, programul original al lui Kiyosaki este mult mai larg si probabil, in masura in care evenimentul va avea succes, vor fi disponibile si variante de traininguri care se vor intinde pe mai multe zile.

Invit participantii la eveniment sa lase comentarii!

Comentarii

comments

Standard

10 gânduri despre „Impresii la cald: inAction3 – Choose To Be Rich

 1. Multumesc de review! 🙂
  Singura precizare: acelea erau CDuri audio, nu carti. O diferenta importanta intre cele doua produse educationale.

  Ah, erau si cateva carti. Insa cele mai multe erau CDuri audio. 😀

 2. Radu zice:

  pacat ca tot ce se intampla important d.p.d.v. educational in domeniul financiar se intampla in Bucuresti.Ar fi fost interesant sa particip la curs,mai ales ca am citit pana acum 2 carti de Robert Kiosaky si mi s-au parut foarte interesante.Cat a costat biletul de participare?

 3. CUm scrii tu despre ceva la care n-ai fost? Articolul asta chiar n-are esenta. Daca in offline tzatza Leana zice ca a auzit ca a fost asa si nu altfel s-ar considera o mica barfa… Aici diferenta e ca ti s-a zis sa scrii pe subiect. Totusi nu convinge atata timp cat vrb. despre ceva ce nu cunosti…
  Posibil sa fii fost foarte ok, dar telefonul fara fir e penibil la o anumita varsta si in anumite medii.
  Si chiar imi pari profesionist! in general…

 4. Luca zice:

  @Iri

  ai dreptate, nu are rost sa scrii despre un lucru la care nu ai participat!

  chiar asta am si facut! nu mi-am exprimat absolut nici o parere despre calitatea evenimentului, am incercat sa caut parerile altora despre el.

  articolele „Impresii la cald” se doresc a fi o recenzie din partea mea (daca voi participa la eveniment) dar mai ales un loc in care cei care doresc, sa poata sa-si spuna parerea despre eveniment. in acest fel, cei care ar dori sa participe la un asemenea eveniment isi pot forma o impresie, pot sa ia o decizie bazata pe informatie.

 5. Cred ca Luca a fost foarte clar in recenzie/review. La inceput chiar a si scris: „Din pacate nu am participat la eveniment, asa ca nu ma voi lansa intr-o analiza. Voi incerca sa fac pe detectivul, sa pun cap la cap informatiile pe care le-am primit prin bunavointa organizatorului, Ionut Ciurea precum si pe cele care le-am gasit pe internet..”

  Ce vrei mai clar de atat?

 6. @Radu, a fost 150 RON pretul de lista. Din ce oras esti? Pentru provincie, exista posibilitatea sa sustinem astfel de seminarii (si/sau altele) daca avem parteneri locali pentru a ne ajuta la promovare si organizare.

 7. Radu zice:

  Salut.Eu sunt,ca si domnul Luca,din Timisoara.La noi in oras nu prea se organizeaza seminarii sau chestii de genul asta.Cred ca ar fi foarte binevenita o astfel de initiativa din partea dumneavoastra.Daca va hotarati sa veniti in Timisoara si va pot ajuta cu ceva in organizare..va rog sa-mi spuneti.

 8. Luciana Monacu zice:

  Buna Ionut,
  e foarte bine ca aud ca sunteti deschisi sa tineti traininguri/seminarii/workshop-uri si in „provincie”. Eu sunt din Suceava, si cred ar fi extraordinar sa aducem aceste evinemnte si aici.
  legat de organizare, va pot ajuta, in cazul in care sunteti interesati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.