In atentia mea

Cu cine mai colaborez

, , , , , , , , 9 comentarii

Ieri seara, in timp ce scriam un articol, am auzit in trecere o frintura din conversatia telefonica pe care o avea sotia mea cu o prietena. Probabil fusese intrebata „ce mai face barbatu’ tau”, pentru ca spunea:”sta la computer, ca totdeauna”.

Chestia asta m-a socat, pentru ca nu ma asteptam la un asemenea raspuns. In primul rind ca nu primisem nici un repros din partea nevestei (sau vorbea la telefon suficient de tare ca sa aud si eu : o aluzie fina 🙂 ?).

Supriza a fost suficient de puternica pentru a ma determina sa ma opresc din scris (ceea ce pentru mine e rar, pentru ca ma scufund in totalitate in aceasta activitate) si sa reflectez la cele aflate.

Trebuie sa recunosc, in ultimul timp Milionarul Mioritic mi-a monopolizat timpul. Nu tin evidenta orelor petrecute scriind articole, imbunatatind blogul, urmarind alte bloguri, etc. etc. Cam multe etcetere.

E adevarat ca fac un lucru care imi place, ma pasioneaza si din aceasta cauza nu simt cum trece timpul. Dar viata trebuie sa ti-o imparti si cu familia, cu prietenii. Orice exces este nociv, chiar daca e vorba de un hobby.

Imediat dupa acest episod a venit cireasa de pe tort: un email imi propunea o colaborare la un site care tocmai urma sa se lanseze, unde mi se oferea spatiu ca sa scriu articole in sectiunea de finante personale. In umbra celor intimplate, am refuzat politicos, dupa ce, in prealabil, mi-am facut o contabilizare a colaborarilor mele prezente sau promise.

Cu cine mai colaborez? In ordinea cronologica:

 1. blogul SuccesDublu a lui Adrian Soare; sint deosebit de multumit de colaborarea cu Adrian, caruia ii multumesc pentru modul elegant in care a reusit sa ma capteze. Va recomand cu caldura blogul lui personal, dar va spun ca mai scrie si la Basic Marketing, unde ii apar articole pe care le citesc cu placere.
 2. blogul de carte Bookblog, un proiect pe care eu il admir cu sinceritate; cu sprijinul generos al initiatorului proiectului, Andrei Rosca, recenziile mele la carti de educatie financiara au fost acceptate desi este o lista foarte mare de asteptare la sectiunea de colaborari a blogului; sint foarte onorat ca am putut sa scriu pentru acest blog
 3. o colaborare foarte noua este cu TUALEGI.NET, un blog despre si pentru adolescenti; am acceptat cu placere, voi scrie articole de educatie financiara personala special concepute pentru tinerii sub 18 ani, alaturi de alti specialisti care scriu in blog articole despre cinema, medicina si ni se promite psihologie, sex, droguri, relatia cu parintii, cu profesorii, internet, muzica si tot ce intereseaza tinara generatie. Desi este la inceput, blogul Simonei este un proiect foarte ambitios caruia ii urez mult succes
 4. ultima colaborare „calda” este cea cu portalul dedicat (in special) sexului frumos si sensibil, ele.ro ; acolo voi scrie articole despre finantele personale si sint disponibil pe forum pentru intrebari

Desi nu am inceput colaborarea, trebuie sa subliniez ca nu am uitat de promisiunea data lui Ionut Ciurea care va incepe in acest an proiectul empower.ro
Chiar daca sint deja foarte ocupat, a promise is a promise: Ionut, fii linistit, imi voi gasi timp pentru a scrie articolele promise.

Multumesc inca o data celor cu care colaborez, atitudinii lor pozitive vis-a-vis de educatia financiara, pe care o promoveaza indirect acordindu-mi spatiu pentru articolele mele. In acest fel mesajul ajunge la cit mai multi oameni. Sper ca efortul meu sa inspire si pe altii, pentru ca sint multi oameni in Romania care au facut avere si care ar putea sa impartaseasca din experienta lor.

Comentarii

comments

Standard

9 gânduri despre „Cu cine mai colaborez

 1. Feri zice:

  Cum stim cat e „exces” ?

  Deci, nu „ceea ce e in exces e nociv”, ci „ceea ce e nociv e in exces”…

 2. eugeniu zice:

  Citesc cu placere si interes articolele dv desi numai pe Milionarul Mioritic. O sa caut si celelalte articole.
  Felicitari

 3. Imi place blogul tau pentru ca te asemeni ca stil cu un preferat comun al nostru, Steve Pavlina. Si se vede si in articolele tale ca scrii de placere 😉

  Am si eu o rubrica Afaceri la mine pe Blog, daca te intereseaza o colaborare , sa ma anunti .

 4. Pingback: Cele mai populare articole ale lunii ianuarie | Milionarul Mioritic ®

 5. Succes,si indiferent cine te va ajuta este OM in primul rand. Iar rezultatelemuncii in colaborare sunt aproape intotdeauna fructuoase.
  In ce ma priveste, oricand sunt bucuros sa dau o mana de ajutor

 6. Pingback: Solutia mea la continutul dublicat din blog | Milionarul Mioritic ®

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.