Finante personale

Nu subestimati puterea rasului, chiar daca e vorba de bani!

, , , , Un comentariu

Cei care ma urmaresc stiu de campania pe care am inceput-o acum cateva zile, prilejuita de lansarea cartii „Manual de guerilla fiscala” In cadrul acestei campanii, am lansat un concurs cu premii, pe Facebook (detalii despre concurs, click aici).

In cadrul concursului, una dintre sectiuni presupune ca  fiecare concurent sa propuna o caricatura pe tema taxelor si impozitelor. Desi inainte de inceperea concursului am cautat pe internet dupa asemenea caricaturi, trebuie sa spun ca a fost uimit sa gasesc propuse mult mai multe caricaturi decat am gasit eu. Multe dintre acestea sunt deosebit de bune si transmit un mesaj clar: statul ne impoziteaza cam „tare”.

Daca vrei sa vezi caricaturile, viziteaza pagina de Facebook a cartii „Manual de guerilla fiscala”, dand click AICI.

Inca te mai poti inscrie la webinarul gratuit „5 PASI PENTRU A REDUCE TAXELE SI IMPOZITELE”, un webinar care iti arata pasi concreti pentru a porni pe drumul optimizarii fiscale. (Click aici pentru inscrierea la webinar)

Indiferent ce crede lumea, rasul este o unealta puternica. Iar caricaturile sunt o buna modalitate de a folosi rasul pentru a transmite un mesaj… in cazul nostru legat de taxe si impozite.

Comentarii

comments

Standard

Un gând despre „Nu subestimati puterea rasului, chiar daca e vorba de bani!

  1. Vali Visan zice:

    Foarte interesanta idee! Mi-au placut si caricaturile, as putea spune ca ,,as rade daca n-as fi nevoit sa plang”. Concluzia este ca trebuie sa facem ceva si cat mai repede.
    Asa ca spor la lansare, astept cu nerabdare sa vad ce propui. Si eu caut solutii intre timp dar nu prea merge.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.