In atentia mea

2011: analize si oportunitati de a face bani

, , , 9 comentarii

Aveam aceasta idee de mult timp. Acum a venit momentul concretizarii ei.

Ce va contine acest raport

 • analiza, din punct de vedere economic si financiar, a tendintelor mondiale a anului 2011, la momentul scrierii raportului
 • analiza, din punct de vedere economic si financiar, a tendintelor romanesti a anului 2011, la momentul scrierii raportului
 • predictii din punct de vedere economic si financiar
 • oportunitati de investitie (imobiliare, bursiere)
 • metode de finante personale care sa se adapteze situatiei din acest an

Raportul va fi destinat publicului larg. Ca atare, va fi scris intr-un limbaj adaptat persoanei care nu are studii de specialitate. Va fi o buna ocazie de a invata jargonul economic si de a vedea cum functioneaza o parte din mecanismele care conduc lumea, din punct de vedere economic si financiar.

Partea de predictii si recomandari va avea rol didactic. Ele nu vor constitui recomandari de investitie sau recomandari de specialitate pentru ca nu sunt specialist in acest domeniu, sunt doar un pasionat al fenomenului economic si financiar.

De ce dau acest raport si cui

Acest raport va face parte dintr-un pachet care va contine si DVD-ul AVANTAJ LA START. Vor putea beneficia de acest pachet doar persoanele care sunt de acord sa sustina Asociatia pentru Educatie Complementara, prin redirectionarea a 2% din impozitul pe profit.

Dupa cum stiti, Asociatia este producatorul DVD-ului AVANTAJ LA START, realizat in cadrul proiectului cu acelasi nume. Fondurile stranse din aceasta actiune vor fi destinate producerii DVD-ului, sustinerii altor activitati din cadrul proiectului si acoperirii cheltuielilor logistice legate de aceste activitati.

Ce trebuie sa faci pentru a primi pachetul

Intr-un articol ulterior voi anunta orasele resedinta de judet in care colaboratorii proiectului AVANTAJ LA START vor putea fi intalniti, pentru a semna formularul 230, de redirectionare a 2% din impozitul pe profit spre  Asociatia pentru Educatie Complementara. Pentru mai multe detalii despre aceast formular, te rog sa citesti aceasta pagina.

Cum am spus, la o anumita data, probabil intr-o zi de duminica, va trebui sa mergi la un loc de intalnire, unde ti se inmaneaza formularul 230, il semnezi si primesti DVD-ul AS. Apoi vei primi prin email raportul meu.

Vor fi disponibile si premii, pentru cei care aduc mai multi prieteni sa semneze acest formular.

Voi anunta intr-un articol anterior toate detaliile acestei actiuni.

Comentarii

comments

Standard

9 gânduri despre „2011: analize si oportunitati de a face bani

 1. Vali zice:

  Draga Luca,

  Ce fac cei care nu au carte de munca, respectiv salariu si nu au cum sa redirectioneze cei 2% catre o anumita asociatie, chiar daca ar vrea?
  Eu as vrea sa citesc acest raport, stiu ca tot ce spui tu este interesant,

  Vali

 2. Luca Dezmir zice:

  am mai primit asemenea mesaje, mai ales de la persoanele care locuiesc in strainatate. voi incerca sa gasesc o solutie.

  ce trebuie sa inteleaga lumea este ca acest raport NU ESTE DISTRIBUIT GRATUIT. el este un bonus pentru cei care redirectioneaza o suma de bani, din impozitul pe profit, spre Asociatia pentru Educatie Complementara, bani care sunt folositi pentru finantarea proiectului AVANTAJ LA START.

  o solutie ar fi ca cei care nu pot redirectiona cei 2% sa doneze o suma catre Asociatie…

 3. Luigi zice:

  Aceasta initiativa ar fi trebuit inceputa acum 1-2 luni. Am virat deja cei 2%, acum 1 luna.
  Asa ca…imi pare rau ca nu pot vedea respectivele analize.
  Poate la anul.
  Totusi, cei care au cumparat cartea, ar putea primi aceste analize.

 4. Luca Dezmir zice:

  Luigi,

  iti multumesc pentru intentia de a vira cei 2%. poate la anul 🙂

  trebuie sa intelegi ca analize si recomandari financiare ca cele pe care le voi face in raportul respectiv se platesc cu sute sau mii de euro/dolari in lumea vestica. pentru cativa ani de acum inainte, voi da aceste rapoarte pentru cei care redirectioneaza 2%.

  in timp, raportul va deveni disponibil doar pe bani, la un pret mult mai ridicat decat cartea.

 5. Luigi zice:

  1. N-am pus nicaieri nici un emoticon.
  2. Cunosc pretul informatiei in functie de pct. 3.
  3. Toate cartile lui „Kiyosaki & wife” s-ar fi putut regasi intr-o singura carte. Am citit, acum cativa ani, doar 4, dupa care am abandonat. Probabil ca acum castiga mai multi bani din carti si imaginea sa.

  Succes in continuare.

  PS.
  Exista o alta modalitate de a procura aceste analize?

 6. Luigi zice:

  Am vazut ca mi-ai sters raspunsul chiar daca era legat de subiect si in limitele bunului simt.
  Dupa cum spunea Kiyosaky, inainte de a investi bani investeste timp.

 7. Luca Dezmir zice:

  Luigi,

  o donatie direct catre Asociatia pentru Educatie Complementara (APEC) ar putea inlocui declaratia 230 (de redirectionare a 2%)
  pentru moment este disponibila doar metoda transferului bancar in cont, in curand sper ca se va putea dona si prin Paypal.
  pentru donatii te rog s-o contactezi pe Simona Hupov, de la APEC, tel: 0788.674.907

 8. Luca Dezmir zice:

  Luigi,

  legat de Kiyosaki, iti recomand sa citesti „Conspiratia bogatilor” (proaspat aparuta), contine idei interesante, diferite de vechile concepte pe care le gasesti in cartile anterioare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.