In atentia mea

Banii si femeile: doua subiecte ce trebuie abordate separat

, , , , 3 comentarii

Foto: african_fi

Atentie: articol doar pentru barbati!

In primul rand, legat de gratuitatile promise: vizioneaza un film  de 10 minute, legat de o obsesie a barbatilor: „Cum sa aduci in patul tau femeia ideala”, film realizat de psihologul Pera Novacovici. Aceasta este una din conditiile esentiale pentru a beneficia de gratuitati.

Este necesar sa vezi filmul IMEDIAT, fiind o conditie legata de timp.

Pentru a viziona acest film gratuit, da click aici.

Dupa vizionarea filmului, te rog sa revii la acest articol pentru a citi continuarea. La finalul articolului vei afla detalii importante despre ce trebuie sa faci in continuare pentru a primi gratuitatile.


In articolul anterior, am spun ca scriu un ebook, cu titlul „Banii si impotenta barbatului”, care va fi dat gratuit doar domnilor (in anumite conditii, vezi paragraful de mai sus) si care va contine o explicatie detaliata a cauzelor pentru care e bine sa abordezi separat subiectul „bani” de subiectul „femei”. Nu m-am putut abtine si am decis sa redau, in acest articol, un alt fragment din ebook, care descrie o cauza pentru care e bine sa abordezi cele doua subiecte prin metode diferite.

Banii si instinctele femeii

In aceasta demonstratie trebuie sa plecam de la o evidenta clara: banii sunt o creatie a mintii umane. Aceasta evidenta nici nu trebuie demonstrata, atat este de evidenta.

Un corolar la aceasta afirmatie este faptul ca banii au aparut in istoria umana de mii, cel mult zeci de mii de ani (a doua aproximare este putin fortata).  In acest orizont de timp (mii de ani) nu se pot creea instincte, la nivelul unei specii, deoarece timpul scurs este extrem de mic, pe scara evolutiei.

Ca atare, femeile din ziua de azi nu au nici un fel de instinct legat de bani, in mod direct. In schimb au un instinct extrem de dezvoltat legat de reproducere. De fapt, acest instinct este cel putin la fel de important ca si instinctul de supravietuire.

Ce este un instinct? Iata definitia:

Instinctul este dispozitia inerenta unui organism viu spre un anume comportament.

Sa analizam un pic definitia:

  • instinctul produce un comportament (de exemplu, cautarea unui barbat pentru a procrea, de catre o femeie)
  • instinctul este o dispozitie inerenta– ea este prezenta de la inceput, programata in comportamentul femeii

Ca atare, femeia este deja „predispusa” spre un comportament care o indreapta spre un barbat.

Acest lucru nu este valabil pentru bani. Desi femeile par sa aiba un instinct pentru a detine bani, de fapt acest comportament este doar o constructie realizata deasupra altor instincte preexistente, cum ar fi instinctul de supravietuire, instinctul sexual si instinctul matern. Cu alte cuvinte, banii sunt doar un mijloc.

Foloseste cauza

Ca atare, in momentul in care doresti sa cuceresti o femeie, trebuie sa folosesti metode specifice care sa atraga interesul femei. Sunt de acord ca in momentul in care ai bani, multi bani, prezinti un oarecare interes pentru o femeie (ok, uneori un interes crescut, in functie de personalitatea femeii), dar in spatele acestui interes pentru bani, cum am spus mai sus, se ascunde un alt instinct, sau chiar mai multe.

Aceasta este o veste buna, pentru ca, in cazul in care nu ai bani, nu trebuie sa-ti faci probleme, pentru ca poti obtine interesul femeii folosind celelalte instincte pe care le are „in dotare”.

Mai multe detalii in ebook-ul „Banii si impotenta barbatilor”.

Pentru a beneficia de aceasta gratuitate, impreuna cu alte trei gratuitati, te invit sa vizitezi din nou Milionarul Mioritic Vineri, la ora 8.00 a.m., cand vei putea citi urmatorul articol din aceasta serie si vei putea viziona un nou film gratuit de la psihologul Pera Novacovici.

Comentarii

comments

Standard

3 gânduri despre „Banii si femeile: doua subiecte ce trebuie abordate separat

  1. ICNIC zice:

    ” Cine reuseste sa inteleaga privirea femeii,nu mai are multe de invatat..” Felicitari autorului !

  2. Pingback: Care sunt metodele pentru a aborda eficient o femei | Milionarul Mioritic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.