In atentia mea

Banii si impotenta barbatului

, , , Un comentariu

Foto: brisa

Un lucru nu poate fi tagaduit: in viata unui barbat, mai ales in anii tineretii, exista doua obsesii care il imping spre actiune, mai mult sau mai putin: femeile si banii. Aceasta evidenta nu poate fi contestata de nimeni.

Cand e vorba de femei, lucrurile sunt clare: esti tanar, in plina vigoare, ai sangele incarcat cu testosteron si simti o nevoie atavica de a interactiona cu femeile, cu scopul final de a face sex.  Trebuie sa subliniez de la inceput cateva lucruri:

 • aceste fenomen este absolut normal, fiziologic si apare la barbatul tanar, sanatos
 • femeile considera acest comportament „animalic” si „instinctual” si nu pot sa nu le dau dreptate
 • femeile pretind „romantism” si „iubire”, atunci cand interactioneaza cu un barbat, si e bine sa iei aceste pretentii in seama
 • evident, multi barbati se indragostesc; poate chiar si tie ti s-a intamplat acest lucru. E bine sa intelegi ca sub acest sentiment se afla un instinc mult mai puternic decat dragostea romantica, instinctul de reproducere. Acest lucru trebuie sa-l accepti, atat tu dar mai ales femeia care se bucura de interesul tau

Acestea sunt punctele de plecare. Totusi, ai putea sa ma intrebi, ce au toate acestea de-a face cu banii?

Hm, mult mai mult decat ai putea crede.

Pana la aparitia banilor, existau cateva criterii dupa care o femeie isi alegea partenerul sexual:

 • aspectul exterior
 • forta fizica
 • indemanarea (in folosirea uneltelor sau armelor)
 • indrazneala si curajul

Aceste criterii de selectie au fost, treptat, abandonate, odata cu aparitia banilor. Desi femeile continua sa fie atrase, la nivel instinctual, de un barbat bine facut si cu un tupeu bine temperat, ele pun, in lumea moderna de astazi, mai mult pret pe alt element: cat de „dodat” financiar este barbatul.

Acest criteriu de selectie nu este intamplator:

 • inaintea aparitie banilor, forta fizica, indemanarea, indrazneala si curajul aduceau femeii, din partea barbatului, beneficii ca: apararea contra agresiunilor fizice, un adapost, mancare
 • actualmente, toate elementele enumerate mai sus pot fi obtinute cu bani

Acest lucru a produs o schimbare esentiala in modul in care arata si se comporta barbatii in ziua de azi.

Fragmentul de mai sus face parte dintr-un ebook pe care tocmai il scriu. El este destinat exclusiv barbatilor si are ca scop sa-ti arate o legatura mai putin cunoscuta, care exista intre bani si virilitatea barbatului.

Iata cateva dintre sectiunile care vor fi prezente in acest ebook:

Care sunt atributele virilitatii
Exemple de ritualuri ancestrale si rolul lor
Influenta negativa a banilor asupra virilitatii
Impotenta indusa de bani-cum sa te feresti de ea
Un plan de actiune
Concluzie

Acest ebook are o concluzie importanta: desi cultura sociala de astazi induce barbatului sentimentul ca banii ii vor rezolva problemele si nevoile pe care le are, legate de femei, este bine sa tratezi aceste doua subiecte (banii si femeile) separat, si sa ai, pentru fiecare, cate o abordare diferita.

Acest ebook reprezinta prima dintr-o serie de patru gratuitati pe care le voi oferi celor interesati. Desi nu vei plati nimic pentru ele, va trebui sa indeplinesti anumite conditii pentru a le primii (evident, nimic nu este pe gratis in lumea asta, iar tu stii bine despre ce vorbesc).

Prima conditie, EXTREM DE IMPORTANTA, fara de care nu te vei califica in procesul prin care vei putea face parte dintre cei care primesc gratuitatile:

Maine, exact la ora 8.00 dimineata, sa vizitezi site-ul Milionarul Mioritic si sa citesti articolul care apare in sectiunea „In atentia mea”. Este articolul care apare primul, in partea de sus, pe prima pagina (home page).

In acel articol, vei primi un link, in care vei avea acces la un alt material informativ, in format video, de asemenea gratuit (dar care nu e produs de mine), legat de subiectul  „femeia din viata barbatului”.

Dupa cum vezi, nu e mare lucru, in plus, e vorba de inca o gratuitate. Tin din nou sa subliniez ca va trebui sa citesti articolul si sa vizionezi filmul maine, la ora 8.00 dimineata!

Te astept maine la ora 8.00 a.m. si te asigur ca e vorba de un video deosebit de interesant, care o sa fie plin de informatii care s-ar putea sa-ti schimbe modul in care privesti acest subiect 😉

In articolele viitoare vei primi informatii suplimentare, atat despre celelalte trei gratuitati pe care le dau, cat si conditiile pe care trebuie sa le indeplinesti pentru a le primi.

Comentarii

comments

Standard

Un gând despre „Banii si impotenta barbatului

 1. Pingback: De ce banii si femeile trebuie abordate separat | Milionarul Mioritic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.