Finante personale

Saptamana resurselor: podcast gratuit cu Robert Kiyosaki

, , , , , , 6 comentarii

Robert Kiyosaki organizeaza un eveniment gratuit cu denumirea Gold vs. The U.S. Dollar (Aurul impotriva dolarului american). Acest eveniment ii are ca invitati pe doi autori de renume, Richard Duncan (The Dolar Crisis) si Michael Maloney (Guide to Investing in Gold and Silver).

Ca o avanpremiera a evenimentului, cei trei au inregistrat un podcast de mai bine de o ora, care este disponibil gratuit. Tot ce trebuie sa faceti este sa va lasati adresa de email.

Deja am downloadat acest podcast, alaturi de peste 30.000 de alte persoane interesate. Este o discutie interesanta, care vorbeste despre problemele legate de dolar, pe care autorii le vad venind in viitorul mai mult sau mai putin apropiat si modalitatile de a profita de pe urma acestei crize.

Pentru a accesa aceast resursa, dati click aici. Va rrecomand sa va grabiti pentru ca nu se stie cat timp mai e disponibil acest podcast.

Comentarii

comments

Standard

6 gânduri despre „Saptamana resurselor: podcast gratuit cu Robert Kiyosaki

 1. mota aurelia zice:

  ar fi interesant dac s-ar transmite si in limba franceza sau chiar romana ,cei mai in virsta nu sunt familiarizati cu engleza ,sper sa tineti cont de punctul meu de vedere. multumesc

 2. Stefan Murgeanu zice:

  din câte mi-am dat seama, nu se poate desc?rca Podcastul, se poate doar asculta pe site, dup? ce te înregistrezi…

  dar e ok ?i a?a 🙂

 3. Luca Dezmir zice:

  Aurelia,

  eu nu am nici un fel de control asupra acestor materiale. ele sunt puse pe internet de realizatorii lor, in ce limbi considera important. daca sunt disponibile in mai multe limbi, voi specifica acest lucru, cum de altfel am facut-o cu cartile lui Suze Orman, care au fost si in limba spaniola.

 4. Luca Dezmir zice:

  Stefan,

  eu am cautat in codul sursa al paginii web si am descarcat podcastul 🙂
  in principiu nu ar fi fost etic sa pun direct adresa podcastului, pentru ca el este livrat in cadrul unei pagini web, contra adresa de email…

  podcastul este foarte interesant, il recomand pentru cei care doresc sa asculte trei pareri diferite despre cum sa investesti in vremurile tulburi pe care le traim…

 5. Stefan Murgeanu zice:

  deci pot sa il descarc in format mp3 si sa il ascult in masina? poti sa imi dai mai multe detalii, te rog, ca eu nu sunt prea tech geek de felul meu

  pe site l-am ascultat deja, dar as vrea sa-l mai reascult din cand in cand in masina

  multumesc 🙂

 6. Luca Dezmir zice:

  in principiu deschizi sursa de cod a paginii html si cauti in instructiunile de acolo un fragment de cod care este adresa fisierului mp3.
  faci asta cautand dupa „mp3” si vei gasi secventa de cod, de unde extragi exact adresa fisierului

  succes 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.