Carti, filme si evenimente

Bill Harris: Ai senzatia ca esti impotmolit la nivel financiar?

, , , Un comentariu

Sunt in permanenta cautare pentru a gasi puncte noi de vedere si unghiuri de abordare inedite legate de latura financiara a vietii umane, mai precis de finantele personale. Pentru aceasta, de multe ori sunt nevoit sa caut in locuri exotice. Asa l-am gasit pe Bill Harris, fost practicant al meditatiei transcedentale, cel care a imaginat tehnologia Holosync si care, impreuna cu Wes Wait, a deschis Institutul de Cercetare Centerpoint.

Harris activeaza in domeniul dezvoltarii personale, folosind o unealta exotica: tehnologia audio Holosync care conform inventatorului te ajuta sa intri (cu ajutorul unor inregistrari audio) in stari de meditatie pe care le ating doar cei care au o experienta indelungata.

Lasand la o parte aceste aspecte, va invit sa audiati o inregistrare audio in limba engleza cu titlu: „Te-ai impotmolit in drumul spre bani sau succes?”

Pentru cei care doresc sa asculte si alte inregistrari cu Bill Harris, pe diferite teme dedicate dezvoltarii personale, va invit la aceasta pagina, de la learnoutloud.com.

Auditie placuta!

*daca nu poti audia aceasta inregistrare te invit sa vizitezi acest articol pe site

Comentarii

comments

Standard

Un gând despre „Bill Harris: Ai senzatia ca esti impotmolit la nivel financiar?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.