Investitii la bursa

Update trading automat: noiembrie 2009

, , , 2 comentarii

Luna noiembrie a fost foarte buna pentru trading, incadrandu-se in traditia lunilor de toamna.

Castigurile au fost suplimentate de introducerea celui de-al doilea robot, Megadroid, care a avut o evolutie foarte buna in contul real de la Alpari UK. Mai jos aveti lista investitiilor si statistica detaliata a lunii (dati click pe link)

real_alpari_nov

In luna noiembrie s-a produs un profit de 7.55% fata de luna precedenta iar de la inceputul perioadei de trading de 10.18%

Dupa cum observati, majoritatea profitului a fost produs in luna noiembrie, pentru ca am imprimat contului o politica de investitie mai agresiva. Acest gen de risc s-ar putea sa fie prea ridicat pentru alti investitori, deci nu il recomand deoarece fiecare trader are gradul lui de toleranta la risc. Un risc mare poate produce un castig consistent dar in acelasi timp poate induce pierderi masive ale capitalului de investitie.

Pentru detalii saptamanale referitoare la evolutia contului va recomand sa cititi articolele periodice care apar in site-ul special dedicat tradingului automat, fapturbo.ro

Comentarii

comments

Standard

2 g├ónduri despre „Update trading automat: noiembrie 2009

  1. andy wpo zice:

    In cat timp ai facut cei 10%?
    Eu am un target de 10% pe luna,tot pe un cont destul de mic.Bafta la pipsi

  2. Luca Dezmir zice:

    contul este deschis din august, dar am tranzactionat la leverage mic pana nu demult (tranzactionare pentru testarea robotului si a brokerului).
    din cei 10%, 7% au fost facuti in lunea noiembrie, cand am inceput sa „bag gaz” ­čÖé

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *