In atentia mea

Avem nevoie de ajutorul vostru!

, , , Un comentariu

help

Dupa cum stiti, sunt pe terminate cu prima mea carte, Iesi din labirint.

Lista proiectelor mele literare este suficient de lunga pentru a-mi asigura activitate pentru urmatorii ani. Cu toate acestea, urmatoarea mea carte va fi scrisa impreuna cu un co-autor.

Adevarul este ca nu m-am putut abtine, in momentul in care mi-a venit ideea. Sincer sa fiu, nici nu stiu de la cine a pornit. Cum impartim in comun multe idei si proiecte, m-am trezit la un moment dat ca pun la cale cu Pera Novacovici, psiholog si autor specialist in domeniul personalitatii, pornirea de a scrie o carte impreuna. Subiectul ei este legat de personalitate, relatii de cuplu si bani.

Sunt deosebit de entuziast fata acest proiect. Imi place la nebunie cum scrie Pera (va recomand cele doua carti scrise de el, Personalitate alfa si Arta seductiei, despre a doua va apare un articol peste doua zile). Este direct, la obiect, are o scriitura puternica, plina de energie. Este o completare foarte buna la stilul meu, mai analitic, glisand deseori spre o metoda literara a scriiturii.

M-am intalnit de cateva ori cu Pera pentru a discuta special pe acest subiect, ne-am facut un plan comun de actiune, am setat modul in care vom scrie, metoda, ideile principale de capitole si… ne-am dat seama ca am abordat gresit problema, de la inceput. Eram porniti sa scriem despre problemele pe care le consideram noi importante.

Mi-am amintit ca de multe ori aveam o anumita parere despre un subiect si credeam ca e si parerea voastra, a cititorilor. In momentul in care lansam un sondaj de opinie despre acel subiect, de multe ori vedeam ca nu am dreptate (puteti gasi si completa sondajele mele aici).

De aceea am decis, impreuna cu Pera, sa lansam un nou sondaj  in care sa va intrebam pe voi, viitorii cititori ai cartii, care sunt problemele voastre legate de bani. Pentru noi acesta este un demers extraordinar de important, pentru ca viitoarea carte se va axa pe problemele cele mai intalnite la voi, cititorii romani. Este o carte scrisa in functie de experienta si cultura noastra in cele doua domenii (psihologie si finante personale) cultura de specialitate formata dupa surse externe, inernationale, dar care va fi pusa in slujba voastra, a cititorilor romani.

Desigur, multe din problemele care va preocupa in domeniul financiar sunt asemanatoare cu ale tuturor oamenilor, indiferent de nationalitate. Dar sunt sigur ca vom descoperi, cu ajutorul acestui sondaj, multe zone inedite la care nu ne-am gandit.

De aceea in numele meu si a lui Pera va rog sa contribuiti activ la crearea acestei cartii, raspunzand sondajului de opinie pe care l-a setat Pera. Va multumim anticipat si puteti fi siguri ca vom avea raspunsuri la mare parte din problemele care va preocupa in acest moment, in domeniul financiar. Doar ca va trebui sa asteptati pana la finalul anului viitor, cand am stabilit un prim dead-line pentru terminarea cartii. Aparitia ei va fi, probabil, la inceputul lui 2012. intre timp, dupa cum v-am obisnuit cu Iesi din labirint, vom publica gratuit capitole din aceasta carte, in avanpremiera.

Puteti accesa sondajul aici.

Comentarii

comments

Standard

Un gând despre „Avem nevoie de ajutorul vostru!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.