Carti, filme si evenimente

Relansare de carte- Arta seductiei

, , Un comentariu

In momentul in care o carte ajunge la tiparirea celui de-al treilea tiraj se poate spune cu siguranta ca e vorba de o carte buna. Despre o asemenea carte va voi vorbi. Dar inainte de a ajunge la carte, voi spune cateva cuvinte despre Pera Novacovici, autorul ei.

Pera este un psiholog de o factura deosebita. El si-a fixat un tel maret:  sa ajute cat mai multi oameni. Pentru aceasta si-a facut un plan care include scrierea de carti si realizarea unei prezente active, vii, pe internet. Tocmai datorita acestei activitati on-line l-am cunoscut. Prima data am afla intamplator de numele sau, de blogul personalitatealfa.com Mi s-a parut interesant ce face, dar in acel moment nu vedeam cum as putea sa integrez valoarea pe care el o creeaza, in planurile mele, legate de educatie financiara si educatie non-formala pentru tineri.

Dupa un timp am primit un email de la un cititor al Milionarului Mioritic, cititor care imi propunea sa citesc site-ul lui Pera, care este timisoarean ca si mine si este preocupat de dezvoltarea personale. Mi-a spus ca am multe in comun cu Pera. Atunci nu am stiu ce vrea sa spuna.

Cand aflu aceiasi informatie din doua surse diferite devin curios. De aceea am fost la blogul lui Pera, am citit una din cartile electronice pe care le ofera gratuit (care vorbeste despre vocatie) si am inteles imediat ce dorise sa spuna persoana care mi l-a recomandat pe Pera. Avea de-a face cu un om care are acelasi valori ca si mine si este dispus, prin energie si implicare directa, sa ajute cati mai multi oameni.

Imediat dupa citirea pdf-ului l-am contactat pe Pera si din acel moment intre noi a inceput o relatie de colaborare care, mai apoi, s-a transformat intr-o prietenie sincera.

Il admir pe Pera pentru doua lucruri, care mi se par esentiale daca vrei sa transmiti un mesaj catre alti oameni:

  • este extrem de sincer si direct, cu o franchetze putin intalnita la psihologic si la autori. Nu-i este frica sa spuna lucrurilor pe nume, desi deseori aceasta inseamna sa fie dur si fara menajamente
  • reuseste sa isi prezinte ideile intr-un stil oral, fara pretentii, la un nivel comprehensibil, produce un mesaj care poate fi receptat usor, indiferent care este gradul de cultura si informatie al cititorului. Este o calitate rara, care apare doar la autorii de best-seller-uri

Pera are succes in toate activitatile pe care le face. Are un blog cu peste 10.000 de abonati, tine seminare cu activitati outdoor (denumite generic boot-camp-uri) care tocmai au ajuns la a cincea editie, scrie carti din care scoate, din timp in timp, noi tiraje. Acest succes a aparut prin munca sustinuta, zilnica. Pot spune acest lucru pentru ca in ultimul timp colaborez strans cu Pera in cadrul proiectului AVANTAJ LA START, in care participa cu acelasi entuziasm cu care porneste in toate activitatile in care e implicat.

Unul din domeniile in care activeaza Pera este seductia. Conduce de niste ani buni forumul Arta seductiei si a scos o carte, care are acelasi nume. A ajuns la al treilea tiraj, care se lanseaza zilele acestea. Am primit de la Pera aceasta carte (acum ceva timp, cand scotea a doua editie) si trebuie sa spun cu sinceritate ca am invatat lucruri foarte interesante, desi am o oarecare experienta de viata, la cei 41 de ani ai mei.

Recomand aceasta carte mai ales tinerilor, care vor putea sa afle ce se gaseste cu adevarat in spatele puterii de seductie. Este o carte nu numai pentru tineri, ci pentru toti cei pasionati de spiritul si psihologia umana. Va fi, fara indoiala, o lectura interesanta, care va va intregi bagajul de cunostinte legate de relatiile interumane si de cele dintre sexe. Mai multe informatii despre carte gasesti aici.

Cartea se poate comanda online. Deoarece am o buna relatie cu Pera, am obtinut un discount de 5 RON din pretul cartii (49 RON), discount ce reprezinta putin peste 10%. Pentru a beneficia de acest discount va trebui sa scrii in formularul de comanda al cartii, pe care il gasesti la aceasta pagina, cuvintele “client MM“, pe care sa le pui in paranteza, imediat dupa numele tau in campul “Nume” .

Lectura placuta si succes la „vanatoare”!

Comentarii

comments

Standard

Un gând despre „Relansare de carte- Arta seductiei

  1. Pingback: Retrospectiva lunii Decembrie 2009 | Milionarul Mioritic ®

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *