Carti, filme si evenimente

Superconferinta :) de marketing direct

, , , , , Lasa un comentariu

In ultimul timp Simona Hupov se ocupa cu sectiune de evenimente a Milionarului Mioritic. Cu toate acestea, in momentul in care am primit un email informativ despre un eveniment care se va desfasura la inceputul lunii iunie, am decis sa studiez mai de aproape oferta si sa ma ocup eu de prezentarea ei.

Am luat aceasta hotarire pentru ca tema evenimentului este cit se poate de adaptata vremurilor ciudate in care traim, vremuri care afecteaza mai ales persoanele cu venituri mici si firmele care se incadreaza in categoria ‘mici si mijlocii’.

Tocmai pentru aceste firme, vremurile de criza reprezinta necesitatea si in acelasi timp oportunitatea de a aborda noi segmente e piata si noi modalitati de marketing si management. In cadrul acestei perspective, evenimentul pe care vi-l prezint s-ar putea sa fie oportunitatea pe care o asteapta multi intreprinzatori.

E vorba de o conferinta dedicata marketingului direct. Cei carora li se adreseaza conferinta (patroni de IMM-uri, directori generali, directori de marketing si vinzari) stiu despre ce este vorba, de aceea voi spune pentru cititorii care nu cunosc subiectul, citeva cuvinte de introducere.

sc

Marketingul direct este metoda de promovare si  vinzare care presupune ajungerea mesajului de informare asupra existentei unui produs, direct la cumparator, prin intermediu unor canale variate (televiziune, internet, scrisori, pliante, etc.) Producatorul livreaza produsul, de obicei, printr-o firma de curierat sau prin posta (coletarie).

Marketingul direct are multe avantaje, unul dintre ele fiind un raport foarte bun intre costuri si beneficii. De aceea,  intr-o criza economica (dar nu numai) un sistem care reduce costurile si mentine sau chiar creste vinzarile este un sistem care devine foarte atragator.

Revenind la conferinta, nu voi spune decit ca am fost placut impresionat de modul in care este structurata si prezentata. Acest lucru nu ma mira, deoarece este organizata de catre Dr. Cristian Carstoiu, a carui evenimente au mai fost prezentate in cadrul Milionarului Mioritic. Ca o paranteza, mi s-a parut deosebita titulatura evenimentului (marketat ca ‘superconferinta’), un mod original, mai putin intilnit.

Evenimentul are loc in 13-14 iunie in Bucuresti iar inscrierile au loc pina in 5 iunie. Pretul  este de 250 euro plus TVA, valoare care mi se pare corecta pentru un eveniment care se desfasoara pe parcursul a doua zile pline. Voi prezenta detaliile trimise de organizator (explicatii despre seminar, program amanuntit, etc.) la sfirsitul articolului.

Datorita bunei colaborari pe care o am cu Dr. Carstoiu, dansul s-a hotarit sa ofere cititorilor Milionarului Mioritic o reducere de 20% adica 50 de euro din pretul seminarului. Tot ce trebuie sa faceti este sa introduceti codul ‘Luca‘ in cadrul cimpului promo de la formularul de inscriere la eveniment. Formularul poate fi gasit la site-ul evenimentului, www.superconference.ro

In contul acestei reduceri indraznesc sa rog participantii care au aflat de eveniment din Milionarul Mioritic sa-mi trimita impresiile lor despre conferinta, prin email, impresii care vor fi publicate intr-un articol post-eveniment.

La final va prezint fisierele trimise de organizator, in care gasiti o multime de detalii, inclusiv o oferta pentru sponsori si parteneri. Va sugerez sa va grabiti sa va rezervati un loc la eveniment, locurile fiind limitate.

Iata fisierele:

direct-marketing-superconference

totul-despre-superconference

pachet-sponsori-si-parteneri

Comentarii

comments

Standard

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.