Investitii imobiliare

Hai la oferta!

5 comentarii

Este prima data de cind am deschis blogul ca amestec (o parte din) afacerile mele cu hobby-ul meu (Milionarul Mioritic). Situatia economica actuala m-a determinat sa iau aceasta decizie.

Stiu ca dintre cititorii Milionarului se gasesc persoane care au disponibile fonduri pentru investitii si sint in stare sa recunoasca o oferta buna cind o vad. De aceea vin in fata cu una:

Detin mai multe parcele de teren in intravilan extins, cu PUZ, destinate constructiilor de case (curs constructii). O parte dintre ele se afla in vecinatatea comunei Dumbravita, la 5 km de marginea orasului Timisoara, pe drumul spre Lipova.

Situatia lor actuala este: drumuri de acces pietruite si retea electrica finalizata. Valoarea terenurilor in zona: 40-55 euro/mp, in functie de pozitionare.

Ofer o parcela de teren, suprafata 585 mp, la pretul promotional de 15 euro/mp negociabil.

Motivul: de ordin personal.

Astept oferte ca si comentarii la acest articol.

Comentarii

comments

Standard

5 gânduri despre „Hai la oferta!

  1. titanium.fla zice:

    io personal cred ca toate blogurile si tot internetul ar trebui inchis de 1 aprilie pentru ca nu stii ce sa mai crezi, milionarul Luca a mai facut o farsa si anu trecut de 1 aprilie, zicea ca e amenintat de autoritati :)) pe bune Luca, nu cred ca ai ales o zi buna pentru postingul asta, puteai maine dimi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.