Finante personale

Atacuri la Stress Test

Cuprinsul seriei Stress Test: bancile

  1. Stress Test: bancile

In ultimele zile am inregistrat o crestere spectaculoasa a accesarilor la seria de articole dedicate bancilor.

Iata virful de trafic pe care l-am inregistrat in data de 30 ianuarie:

grafic

Mai jos aveti numarul de pagini accesate in acea zi:

accesari

Un lucru interesant este sursa traficului. Nu stiu de unde vine, pentru ca la refferer nu exista atit de multe click-uri (poate ma lamureste cineva). Eu banuiesc faptul ca traficul vine de undeva dintr-o zona off-line, radio, televiziune, intrunire unde s-a vorbit despre acest subiect.

O data cu cresterea traficului a aparut, cum era de asteptat , un numar destul de mare de comentarii. Si in trecut am inregistrat atacuri la persoana, pe alte bloguri, dar de aceasta data ele au devenit foarte virulente. Mai ales un comentariu care l-am primit la articolul despre Piraeus Bank, printre altele, nu s-a oprit pina cind nu m-a desemnat mininos, spunind ca testele sint inventate, de fapt nu am calcat in nici o agentie bancara. Intentionat am lasat acel comentariu, la care am raspuns, dar o spun public ca este prima si ultima data cind permit atacuri asupra persoanei si nu asupra opiniei persoanei.

Culmea este ca in trecut, cind in comentarii au fost atacate persoane, altele decit mine (si nu opinii), nu am permis acest lucru si am atentionat atacatorul despre intransigenta mea in privinta acestei reguli.

A, uitasem, mi s-a spus ca ar trebui sa fiu dat in judecata (tot la articolul despre Piraeus Bank)!

Trebuie sa recunosc ca au fost si pareri pertinente, cum sint cele exprimate de Bogdan, caruia ii multumesc pentru precizarileĀ  pe care le face. Personal cred ca are tangente profesionale cu sistemul bancar, daca nu chiar face parte din el. In acest caz este unul dintre acei specialisti bancari pe care ii respect.

Tinind cont de parerile exprimate, am decis sa fac unele schimbari in aceasta serie de articole. Iata citeva dintre ele:

  • fiecare articol va fi incheiat cu un disclaimer (precizare) in care se va spune ca nu sint specialist in domeniur financiar bancar si ca tot ce se gaseste in articol sint pareri personale
  • voi scoate din articole sectiunea de la sfirsit in care fac recomandari
  • in viitoarele articole voi pune accentul la a prezenta faptele (desi nu cred ca ma pot abtine sa fac comparatii cu alte oferte…)
  • voi modera la singe orice comentariu care comite atacuri la persoana; asta inseamna ca voi sterge acel comentariu care ataca o persoana, (a mea sau dintre comentatorii la articole) chiar daca in corpul comentariului exista si observatii bune. De aceea va recomand sa fiti atenti ce scrieti, daca doriti sa va apara comentariul
  • voi face unele schimbari in modul de abordare a agentiilor, pentru ca vestea se propaga si sint sigur ca in cadrul personalului bancar incepe sa se auda ca e un nebun care vine, testeaza si apoi abereaza pe blogul lui

Voi continua sa spun care sint parerile mele personale despre anumite servicii (fie ca sint pozitive sau negative).

Ar fi interesant ca la un moment dat sa mi se interzica intrarea in anumite banci, la fel cum unii indivizi sint considerati persona non grata in cazinourile americane šŸ™‚

Din acest punct de vedere, daca acest stress test vi se pare important sau cit de cit relevant, as avea nevoie de ajutor. Ar fi bine ca si alte persoaneĀ  sa faca stress teste pe la banci, indiferent in ce zona din tara (in continuare am in vedere reducerea numarului de stress teste in Timisoara si voi incepe cu alte orase, tinind cont ca sint obligatii care ma fac sa ma deplasez prin tara). In acest fel personalul din banci nu va putea sti daca acel client care doreste deschiderea unui cont este sau nu Luca Dezmir.

La final va invit sa raspundeti la sondajul meu (daca doriti sau nu sa continui stress testele) si sa va exprimati parerea referitor la aceasta situatie de fapt.

Doriti ca Luca Dezmir sa continue Stress Testul la banci?

Loading ... Loading ...
Precizare importanta:
Personal nu am o pregatire formala in domeniul financiar bancarĀ  si nu activez in acest domeniu. Ca atare continutul articolelor din seria Stress Test exprima in totalitate opiniiile mele personale. Aceste pareri nu reprezinta (chiar daca par sa fie) o sugestie, indemn, recomandare privind accesarea sau neaccesarea serviciilor bancilor care sint prezente in aceste articole.
Nu am nici un fel de angajament, financiar sau de alta natura, cu nici o banca, angajament prin care sa ma oblig la promovarea unei institurii bancare sau a ofertei acesteia.
Va recomand ca in cazul in care doriti sa va deschide un cont la o banca, sa cereti parerea unei persoane care are studii de specialitate si, mai ales, sa va faceti propriul stress test, vizitind o agentie a bancii in cauza.

Comentarii

comments

Standard