Carti, filme si evenimente, Finante personale, Investitii imobiliare

Impresii fulgurante dupa seminarul lui Nik Halik

, , Un comentariu

Acesta este un guest post scris de Antoaneta Darie dupa participarea la seminarul lui Nik Halik

Seminarul de la Radisson SAS, Bucuresti, cu fenomenalul Nik Halic a fost unul, de-a dreptul, extraordinar!!!

Nik este un inger. Ingerul inspiratiei in afaceri pe care il asteptam de mult. Este o personalitate fascinanta a carei dezinvoltura si retorica asertiva iti taie respiratia!!! Nu credeam sa am privilegiul de a urmari pe viu un „imperator” al finantelor in sufletul caruia coexista marile adancimi oceanice infiorate de memoria Titanicului cu piscurile inzapezite ale celor mai inalti munti din lume si ale celor mai inalte idealuri ale umanitatii, dorinta de a explora indepartate frontiere ale cosmosului, de a „vana” uragane si aurore polare cu indrazneala de conchistador al unor noi arealuri financiare sau cu vocatia de profesor de „inteligenta financiara” si, implicit, de fericire.

Aspiratia ubicuitatii, dorinta lui ferventa de a fi in apa, sub ea, pe pamant si in cer, nazuinta de a sfida limitele imposibilului si de a infrunta noi provocari, mi-a dat certitudinea ca este unul dintre acele exemplare rare ale umanitatii in care regasim, ca intr-un sfant Graal, esenta entuziasmului care a propulsat specia „homo sapiens” inainte. In vremea marilor salturi cuantice si a Noii Energii, el a ales si a atins excelenta, in multe domenii aparent disjuncte. Strateg al succesului, gandeste la scara „macro”(as zice „macrocosmica”!), gandeste holistic si ne-a invatat si pe noi sa ne proiectam evolutia in viziune globala.

Misiunea lui Nik Halik pe Pamant pare a fi aceea de „conector” pe raza iubirii neconditionate. El uneste oameni si continente, construieste retele planetare, experimenteaza „legea universala a potentialitatii pure” si, in esenta, este un winner. Cu mult patos, ne-a indus si noua convingerea ca suntem speciali, unici, ca suntem fiinte umano-divine si ca meritam sa visam, sa ne valorizam intreg potentialul si sa avem tot ceea ce este mai bun si mai frumos.

Nik ne-a descifrat mecanismele ascunse ale puterii si ale controlului plutocratiei, ale noului tip de sclavizare prin consum si prin imprudenta tendinta de a risipi prea mult pentru „lifestyle” in detrimentul „savings”. El ne-a invatat profilaxia „cancerului financiar” si pentru asta ii datoram enorm. Ne-a impartasit filosofia prosperitatii, daruindu-ne fantastic de mult. Am inteles ca trebuie sa dovedim mereu gratitudine, apoi sa daruim si noi mult celorlati, sa ne revizuim, la modul radical, agenda existentei, sa ne redimensionam proiectul de „human design”, sa visam nebuneste, sa traim intens clipa si, mai ales, sa traim la 200.000 cicluri/secunda, aceasta „prima zi din restul vietii noastre”.

Poate ca Nik a fost trimisul unei puteri mult mai inalte (cosmic power!) care vrea sa ne scuture din somn si din ignoranta, sa ne disloce prejudecati si obiceiuri paguboase, sa ne provoace la performanta si la unificarea constiintei!!!(…)

Comentarii

comments

Standard

Un gând despre „Impresii fulgurante dupa seminarul lui Nik Halik

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.