Carti, filme si evenimente, Finante personale

Nik Halik sau Pot, Fac, Reusesc!

, 7 comentarii

Acest articol a fost scris de Simona de la TUALEGI.NET si contine impresii dupa participarea la seminarul lui Nik Halik.

Unul dintre motivele pentru care am participat la seminarul lui Nik Halik de la Constanta a fost curiozitatea. Oare cum gandeste un om care a platit cateva milioane de dolari pentru o „excursie” in cosmos?

Am fost pozitiv impresionata de atitudinea lui Nik Halik. Prezenta simpla, fara mofturi si fite, o personalitate pozitiva, echilibrata care vorbeste direct, fara alambicari gratuite, un om ca noi toti.

Ce il deosebeste pe Nik de noi este faptul ca merge contra curentului. Face, in fiecare zi, lucruri pe care noi nu le facem si obtine astfel tot ceea ce noi nu avem.

Cu ce am ramas dupa seminarul lui Nik Halik?

In primul rand, cu convingerea ca un bun orator te poate face sa iti schimbi mentalitatea, chiar daca iti spune lucruri pe care le-ai citit sau le-ai auzit de la altii si mai ales ca poate face asta indiferent de varsta pe care o ai. La acest seminar au participat cursanti tineri, mai batrani, studenti, ingineri sau persoane cu studii medii, in general oameni care vor o schimbare.

In al doilea rand cu o mare bucurie, pentru ca am gasit o alternativa sau mai bine zis o completare la sistemul educational de la noi. Toti stim ca la scoala se invata materiile de baza si atat. Poate era destul acum 10, 20 de ani, dar in ziua de azi tinerilor le trebuie mai mult. Au nevoie de dezvoltare personala, educatie financiara, mult mai mult decat le ofera invatamantul de azi. Aceasta alternativa este Success University! O universitate online, care prin cele cateva sute de cursuri ale sale, ne invata sa reusim in viata fie ca suntem tineri, fie ca suntem mai batrani. O universitate pe care o voi promova cu sufletul deschis prin toate canalele la care am acces.

In al treilea rand, dar nu cel de pe urma, am fost foarte impresionata de Alina Chis, cea care a organizat acest seminar. In martie 2008 era inca angajata ca asistenta medicala in Israel. Acum dupa nici 7 luni de la momentul in care a participat la un seminar ca acesta, are o mentalitate mult diferita, o gandire pozitiva, un entuziasm de care nu poti sa nu te molipsesti. Are libertate! Face ce ii place si mai ales o face fara nici o greutate. Cred ca exemplul Alinei spune totul despre seminarul Nik Halik. Un om, ca oricare dintre noi, a ajuns dintr-un angajat o persoana care se plateste singura, care calatoreste atunci cand vrea, cu alte cuvinte are capacitatea de a-si construi viata in felul in care doreste.

Comentarii

comments

Standard

7 gânduri despre „Nik Halik sau Pot, Fac, Reusesc!

  1. alecu zice:

    Buna ziua
    Incep prin a spune ca apreciez foarte mult tot ceea ce faci in programul TuAlegi.

    Dar…
    am citit comentariul „negativ” de pe business edu…
    si am intrat si pe site-ul Universitatii de succes…

    DIN PACATE este o noua forma de AMWAY
    In plus compara site-ul, oamenii cu cei implicati in The Secret, Law of atraction…

    Personal nu cred ca se potriveste absolut deloc pentru Romania ca optiune de afacere (desi Amway are destui adepti si in tara noastra)

    Consider ca Milionarul Mioritic, Empower, Andy Szekely si toti romanii de succes din ultimii ani (LIDERO, CODECS) sunt exemple mult mai apropiate de mentalitatea si posibilitatile din Romania.
    Nu ma refer doar la domeniul financiar, la investitii ci mai degraba la dezvoltarea personala si implinirea pe care ni le dorim din ce in ce mai mult.

    Mult succes in continuare.

  2. Isa zice:

    Eu mi-as dori niste impresii mai…concrete despre seminarul lui Nik Halik. 🙂
    Ce secrete a impartasit el cursantilor ca sa obtina succesul si libertatea financiara, cum se castiga la bursa indiferent de starea pietei.

    Fireste, mi-as dori si materialele in format electronic pe care cursantii le-au primit, precum si ebook-ul si teleseminarul obtinute ca bonus :).

  3. Luca zice:

    ca Dvs., si altii 🙂

    dar asta nu se poate. seminarul este platit ca atare regula generala este ca participantii nu pot sa faca publice informatiile prezentate.

    cu atit mai mult, materialele electronice puse la dispozitia cursantilor nu pot fi disponibile gratuit.

    nu stiu daca Nik Halik mai vine in Romania (personal sper sa vina) dar tehnici de investitie puteti afla cumparind cursurile lui (uita ca-i fac reclama desi nu ma plateste…), am scris un articol despre biografia sa, in plus puteti cauta cu pe google…

  4. Va multumesc pentru aprecieri.

    In ceea ce priveste Success University, poti sa vezi partea plina sau partea goala a paharului. Eu, fiind o persoana optimista si pozitiva, am vazut in aceasta universitate online o noua sursa de materiale de calitate in domeniul dezvoltarii personale. Consider ca cei tineri (si nu numai) au toata viata inainte sa se dezvolte, deci mai multe surse de informatie nu vor face rau niciodata. De asemenea, majoritatea materialelor de la SU sunt audio sau video, ceea ce pentru cei tineri, mai putin prieteni cu cartea, este un mare avantaj .
    Acestea sunt motivele pentru care voi promova Success University.
    Sunt de acord cu Dvs. in ceea ce priveste sistemul MLM, cu toate ca nu se poate face o comparatie intre un produs destinat consumului individual (pasta de dinti, detergent, etc.) si altul care se adreseaza intelectului si care te ajuta sa evoluezi.
    Sunt de parere ca lucrurile pozitive pe care SU le ofera tinerilor , ca si completare la educatia oferita de sistemul de invatamant, sunt mult mai multe si cu o mai mare deschidere comparativ cu modalitatea de promovare pe care si-au ales-o.
    Si cum spun cei de la SU, va urez si eu:
    „Have a successful day!”

  5. Pingback: Un nou colaborator: Simona | Milionarul Mioritic ®

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.