Finante personale

Cc: Ce nu poti cumpara cu bani

, 6 comentarii

Acest articol a aparut ca si guest post in portalul dedicat dezvoltarii personale, empower.ro

Banii nu sunt totul

Sunt sigur ca ai auzit aceasta propozitie iar si iar. O spun inteleptii care au trecut prin viata sau ratatii care nu sunt in stare sa se descurce cu finantele personale. Nu conteaza daca vei deveni una sau alta din cele doua categorii de mai sus (sau poate una intermediara, in care se incadreaza majoritatea dintre noi). Iti propun cateva lucruri ce reprezinta “celelalte chestii” pe care nu le pot cumpara banii.

Stiu ca vei spune din prima iubire. Nu despre asta este vorba in articolul pe care ti-l voi propune spre lecturare. Ci despre lucrurile pe care le poti face, zilnic, si care iti pot aduce mai multa bucurie decat poti cumpara cu bani. Sunt lucruri simple, pe care poate chiar le faci, gesturi sau obiceiuri ce te umplu de acea multumire tainica pe care numai lucrurile importante in viata pot sa ti-o aduca.

Cu cat vei urma, zi de zi, mai multe din aceste recomandari, cu atat poti sa-ti imbunatatesti calitatea perceputa a vietii. Forta lor consta in simplitate, in rezultatul garantat pe care il vei obtine, de fiecare data cand vei face ce trebuie.

Daca te-am facut curios, te invit sa citesti acest articol.

Comentarii

comments

Standard

6 gânduri despre „Cc: Ce nu poti cumpara cu bani

  1. Luca zice:

    apasa pe link-ul din ultima propozitie (cuvintul „articol”)sau daca preferi pe acest link.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.