In atentia mea

Autoaparare fiscala si optimizare fiscala

, , , , , Lasa un comentariu
Eveniment, 23 mai 2015, Bacau

Eveniment, 23 mai 2015, Bacau

Acum mai bine de o luna am fost invitat sa sustin o conferinta la un eveniment destinat oamenilor de afaceri din Bacau. Eram in plin curs online dedicat optimizarii fiscale, ceea ce a facut ca subiectul pe care „sa-mi cada ochii” pentru a fi prezentat la Bacau sa fie… optimizarea fiscala.

Intre timp s-a declansat un adevarat Jihad al Directiei Anti Frauda, care a inceput o campanie bine mediatizata de control intempestiv asupra firmelor. Dintr-o data ecuatia fiscalitatii din Romania a capatat o turnura deosebita, care necesita o abordare proaspata. Optimizarea fiscala continua sa fie „cap de afis”, dar ea trebuia precedata de un element nou: autoapararea fiscala.

Acest lucru este evident, pentru ca o firma are doua datorii:

1. sa supravietuiasca

2. sa prospere (sa faca profit pentru detinatorul/detinatorii firmei)

In aceasta ordine, in Romania de azi, firmele trebuie sa abordeze problema fiscala in primul rand prin Autoaparare fiscala, apoi prin Optimizare fiscala.

Ca atare, am vorbit cu organizatorii evenimentului din Bacau si am schimbat tema prelegerii, in „Autoaparare fiscala si optimizare fiscala„. Sunt onorat sa prezint acest subiect in fata mediului de afaceri bacauan, care sunt sigur ca este vizat de actiunea DAF la fel de intens ca si celelalte firme din restul tarii.

Prezentarea va fi axata pe trei segmente:

  • nevoia unei politici fiscale ale firmei
  • autoapararea fiscala
  • optimizarea fiscala
  • concluzii

Sunt analizate evenimentele recente prilejuite de campania DAF, solutii la incercarile de intimidare in cazul controlului fiscal, solutii in cazul inchiderii punctului de lucru. In premiera, voi prezenta un concept nou: optimizarea fiscala in trepte.

Te invit sa participi la acest eveniment organizat de Irina Popa si echipa sa, ce va avea loc in Bacau, in 23 mai, incepand cu ora 9.30, in Ateneul Filarmonicii „M. Jora”. Este o manifestare complexa, care mai contine inca doua prelegeri:

  • „Legile imuabile ale succesului”, prezentate de Adrian Ulmeanu
  • „Managementul riscului. Necesitatea Brokerului de Asigurare in lumea afacerilor”, prezentata de Irina Popa.

Poti consulta programul evenimentului, dand click aici.

Primirea invitatilor, pauza si cocktail-ul vor fi acompaniate de un program muzical sustinut de Cvartetul Filarmonicii „M. Jora”.

Pentru a participa la acest eveniment, te rog sa descarci, sa competezi si sa trimiti prin email (la assurance2014 [at] gmail[punct]com) formularul de participare. Informatii suplimentare si inscrieri se pot face si prin telefon la 0754559267, persoana de contact dna Mocanu Tatiana. Inscrierile se fac pana in 18 mai.

Sper sa ne vedem la eveniment, unde poti sa ma intalnesti sa sa stam de vorba in cadrul pauzei sau a cocktail-ului.

 

Comentarii

comments

Standard

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.