In atentia mea

Sfaturi cheie si Sambete nebune

, , , , , Un comentariu
Foto: monaelissa

Foto: monaelissa

Sezonul sarbatorilor si a cadourilor de iarna se apropie vertiginos. Avem mai putin de o luna pana in Decembrie.

Anul acesta voi incepe foarte devreme campania de reduceri la produsele marca „Luca Dezmir” si voi face acest lucru in congruenta cu o serie de articole scurte, care prezinta cele mai importante sfaturi pe care as putea sa le dau, pe o anumita tema, din finantele personale si investitii.

Sfaturi cheie

Incepand din acesta saptamana, in fiecare saptamana pana la inceputul lui Decembrie, voi trimite abonatilor Buletinului Informativ un email cu cate un sfat cheie pe urmatoarele domenii:

  • finante personale
  • reducerea poverii ratelor la banca
  • surse de venit
  • motivatie
  • …si poate altele, la inspiratie.

Sambete cu reduceri nebune

De asemenea, doar pentru o singura zi, in Sambata din saptamana respectiva, voi face o reducere consistenta, de 30-50%, la unul din produsele mele educationale. Fereastra de reducere va fi de 24 de ore si va functiona pe baza unui cod de reducere pe care il vei primi prin email.

In concluzie:

  • saptamanal vei primi un email cu un sfat cheie dintr-unul din domeniile listate mai sus (probabil in zilele de marti, miercuri sau joi)
  • vineri primesti un email de reamintire despre reducerea de sambata

Aboneaza-te!

Daca esti deja abonat la Buletinul informativ, nu trebuie decat sa fii atent in Inbox pentru a primi mesajul.

 Daca mesajul nu vine, te rog verifica dosarele SPAM sau TRASH de la programul de email, s-ar putea ca mesajele mele sa fie acolo. In acest caz trebuie sa adaugi adresa mea de email in agenda de emailuri a programului, pentru ca aceasta problema sa nu se mai intample.

Daca nu esti abonat la Buletin, iti recomand s-o faci, utilizand formularul pe care il gasesti la aceasta pagina (click aici), unde sunt si detalii despre Buletin si bonusurile acestuia.

Sper sa iti placa mesajele mele. Ne auzim pe email.

Comentarii

comments

Standard

Un gând despre „Sfaturi cheie si Sambete nebune

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.