In atentia mea

milionarulmioritic.com pe mobil

4 comentarii

Foto: goomomyuko

Acum cateva zile am instalat un plugin de WordPress care are functia de a identifica vizitatorii care acceseaza site-ul, daca folosesc platformele de internet mobil (smartphone, tablete etc.). Pentru acestia, pluginul ofera automat o varianta de site in care articolele se citesc mai usor, in sensul ca nu trebuie decat sa dai scroll vertical, nu e nevoie de scroll orizontal.

Am primi mesaje mixte, in sensul ca un cititor care acceseaza site-ul numai de pe mobil mi-a spus ca nu a vazut diferenta, iar alta persoana pe care am rugat-o sa viziteze site-ul (avand un smarphone cu Android) a spus ca articolele se pot citi foarte bine.

Va rog pe cei dintre voi care aveti celular cu internet sau tableta, sa accesati site-ul si sa lasati un comentariu, detaliind modul in care se pot citi articolele. In functie de feedback-ul vostru, voi lasa acest plugin (WPtouch) sau voi incerca sa instalez alt plugin similar.

Va multumesc.

Comentarii

comments

Standard

4 gânduri despre „milionarulmioritic.com pe mobil

  1. Draga Luca, si eu accesez des de pe HTC, cu android. Azi am intrat pe site dar nu am putut inchide reclama cu cartea. Imi aparea butonul de inchidere in coltul din stanga, jos, apasam pe el, Dar nu se inchidea. N-am putut citi articolul pe site. Pe email a mers ok.

  2. Bine te-am gasit Luca, un feedback de la mine:de acum 3 ani tot citesc blogul pe telef. Mobil, si e foarte Ok, ?i pe fluxul RSS de fel nu au fost probleme, textul este fara ierori numai ca video nu pot vedea si nu-mi permit fiindca traficul e prea scump pentru mob. La fel de super este si avantajlastart.net.
    P. S. si acest mesaj este scris de pe mob. Sony Ericsson C902.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.