Investitii imobiliare

Cc: Iti cumperi casa ta sau stai cu chirie?

5 comentarii

Acest articol a aparut ca si guest post in potalul dedicat dezvoltarii personale, empower.ro

Aceasta este una din problemele majore pe care o are in fata persoana care trebuie sa-si gaseasca un acoperis asupra capului: va inchiria o locuinta sau va cumpara una (cu banii jos sau cu credit de la banca).

Bloggerii  s-au ocupat extensiv de aceasta dilema pentru ca aduce multi cititori si o groaza de comentarii. Ca de obicei eu am facut altfel:

  • am scris un articol care analizeaza dintr-un unghi total diferit aceasta situatie
  • in loc sa-l public pe blog, l-am trimis ca Buletin Informativ abonatilor mei.

In cazul in care nu stii, in fiecare luna scriu un Buletin Informativ cu analize si sugestii din domeniul finantelor personale, al investitiilor si al dezvoltarii personale. Acest continut nu este dat public, el fiind disponibil doar abonatilor. De-a lungul timpului au aparut articole foarte gustate de abonati, printre ele fiind analiza anuala a surselor mele de venit.

Sunt sigur ca si acest articol va fi foarte bine primit, pentru ca el abordeaza achizitia imobilelor si din punctul de vedere al investitorului. El a fost deja distribuit la abonati. Daca nu esti abonat, vei putea sa-l citesti dupa ce te abonezi, pentru ca in mesajul de bine venit la Buletinul informativ vei primi si adresa unde gasesti arhiva Buletinului. Tot la abonare vei primi cateva carti electronice gratuite. Detalii despre Buletinul informativ gasesti aici iar despre cartile electronice aici.

Spor la citit!

Comentarii

comments

Standard

5 gânduri despre „Cc: Iti cumperi casa ta sau stai cu chirie?

  1. Avand in vedere in ce zile traim si cum este situatia financiara tind sa cred ca ar fi mai bine sa stam ca, chinezi si anume cate 10 familii intr-un apartament pentru ca altfel voi ajunge sa murim de foame in tara asta mizerabila.

  2. bogdan zice:

    chirie la persoana fizica sau chirie la banca?
    mult mai avantajos este chiria la persoana fizica .
    eu vad doar 2 posibilitati – ori banii jos pt cumpararea casei, ori chirie.

  3. mitzabu zice:

    Cost apartament 2 camere in 2007(Timisoara): 60.000 EUR. Azi: 45.000 EUR. In 5.5 ani de stat in chirie am cheltuit cam 155 x (12×5.5) = 10230 EUR. Daca preturile la proprietati si chiria raman cam asa, ar rezulta ca mai pot sta in chirie cam 2.75 ani fara sa-mi para rau ca doar atunci imi iau apartament (cun bani jos ceea ce nu vad inca cum, sau cu banca – ca in 2007, dar alta rata pe aceeasi perioada – mai mica decat in 2007). DECI: stam in chirie ca sa nu ne confishte nimeni nimic..ptr ca asta avem material:NIMIC, dar e ok, avem liniste!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.