Finante personale

Venit activ, venit pasiv…

, , , , 3 comentarii

Am dat peste un film interesant vizitand blogul Tu si banii. Blogul in sine nu contine foarte multe articole, dar are un link spre un film postat pe Youtube, despre venitul activ si venitul pasiv. Filmul este o ilustrare a cartii „Parabola conductei” de Bruke Hedges. Bruke este un exponent al MLM-ului si vrea sa promoveze acest sistem. Desi nu sunt un mare fan al acestui tip de afacere, din motive legate de faptul ca nu poti controla o afacere care nu este a ta, trebuie sa recunosc ca MLM-ul poate fi o sursa de venit pasiv.

De aceea va rog sa faceti abstractie de faptul ca filmul face „reclama” ( fara sa realizeze o mentiune directa) sistemului de multilevel marketing si sa-l vizionati pentru valoarea sa educativa, pentru ca este o buna ilustrare a conceptului de venit pasiv. Veniturile pasive reprezinta una din marile pasiuni pe care le am si lucrez zilnic la acest aspect al finantelor mele. Dupa „Manual de guerilla fiscala”, prima carte pe care o voi scrie va fi despre veniturile pasive.

Va invit sa urmariti acest film.

Vizionare placuta!

Comentarii

comments

Standard

3 gânduri despre „Venit activ, venit pasiv…

  1. Stefan Murgeanu zice:

    ”nu sunt un mare fan al acestui tip de afacere, din motive legate de faptul ca nu poti controla o afacere care nu este a ta”

    hmm, si cei de la Lehman credeau ca isi pot controla afacerea… 😉 🙂

    in orice afacere, de orice tip, exista aspecte incontrolabile (banuiesc ca nu ai refuza o franciza McDonalds numai pt ca nu e afacerea ta si nu o poti controla in intregime…)

    important este sa stii care sunt acelea si cum sa le gestionezi

  2. Radu zice:

    Salut! Iti citii in noaptea asta o sumedenie de articole.. as mai citi dar ma sparge somnul ( aloc o pauza subconstientului sa proceseze informatiile si revin apoi din nou 😀 ). Articole scrise extraordinar de bine. Sper sa am ocazia ca in viitor sa-ti achizitionez si cartile 😀 . Pana atunci ma poti indruma unde pot vedea si eu filmul postat mai sus? Sa ai succes si sanatate multe pentru tot ceea ce oferi prin intermediul acestui site. Multumesc anticipat

  3. Luca Dezmir zice:

    Radu,

    multumesc pentru aprecieri 🙂

    filmul a fost disponibil gratuit pentru un timp, acum face parte dintr-un curs introductiv online, dedicat surselor de venit pasive, il gasesti la lucadezmir.com/shop

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.