In atentia mea

Business in stil Tony Robbins

, , , Lasa un comentariu

Daca citesti consecvent acest blog, deja stii cine este Tony Robbins. Pentru ceilalti, exista acest link.

Tocmai am descoperit o resursa foarte interesanta: blogul de business a lui Tony Robbins. De fapt este un site, derivat din site-ul de baza a lui Tony si trateaza teme de business si finante.

Ce gasesti in site

Vei descoperi propuneri de resurse, clipuri video cu Tony si invitatii sai precum si articole de promovare ale evenimentelor sale. De asemenea, gasesti un material audio gratuit: prima sesiune de coaching din seria „Ultimate Edge”.

Desi updatat destul de rar, site-ul este o colectie de resurse pe care e bine sa le ai in vedere, pentru ca abordeaza subiectul business si finante din perspectiva pe care o are Tony Robbins care este, dupa parerea mea, unul dintre cei mai importanti exponenti ai curentului dezvoltarii personale, din ziua de azi.

Propunere de vizionare

Ca borna de inceput, iti propun sa vizionezi un clip video cu Tony Robbins si Frank Kern, unul dintre cei mai mari specialisti ai marketingului online, clip in care cei doi fac recomandari, privind cresterea raspunsului consumatorilor la mesajele publicitare, unui detinator de afacere.

Pentru a vedea acest clip, click aici.

Comentarii

comments

Standard

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.