In atentia mea

Cum sa traiesti pana la 100 de ani

, , , , 2 comentarii

Echipa AVANTAJ LA START este in plin „sezon” de selectare si prelucrare a materialelor pentru urmatorul DVD AS, care va fi distribuit gratuit in scolile din Romania, incepand din octombrie acest an, in cadrul celei de-a patra editii a proiectului. O parte dintre DVD-uri vor putea fi donate prin grija celor care au redirectionat, cu generozitate, 2% din impozitul lor pe profit, catre Asociatia pentru Educatie Complementara, cum probabil ati aflat din articolele anterioare.

In aceasta perioada selectionam si prelucram materialele brute. Nu toate propunerile vor ajunge pe DVD. Asta nu inseamna ca materialele nu sunt de calitate, ci doar ca impactul lor este mai putin important decat al altor materiale.

Ca exemplu, va propun spre vizionare un material cu adevarat deosebit, dar care nu va fi prezent pe DVD: o conferinta la TED, despre un studiu facut pe populatiile cu cea mai mare incidenta de centagenari. O prezentare informativa, pe alocuri hazlie, care releva cercetarile in domeniul si concluziile care apar prin studii statistice realizate pe aceste populatii.

Pentru mine, o persoana la 43 de ani (acusi, in toamna…), un studiu despre prelungirea vietii este important. In curand ma apropii de 50 de ani. In schimb, pentru un tanar, acest materiale nu este de actualitate. Dar consider ca este potrivit pentru cititorii acestui site, pentru voi, pentru ca exista o multime de oameni care sunt interesati de subiect.

Daca va place filmul, puteti merge pe site-ul  lui Dan Buettner (cel care prezinta conferinta la TED), unde gasiti doua chestionare, care va ajuta sa aflati care este speranta voastra de viata si „gradul de fericire”, in functie de stilul de viata pe care il aveti (click aici).

Aveti mai jos filmul respectiv. Daca nu puteti deschide programul de vizualizare, puteti vedea filmul dand click aici.

Comentarii

comments

Standard

2 gânduri despre „Cum sa traiesti pana la 100 de ani

  1. Pingback: Cum sa traiesti 100 de ani « Sergiu Peperigeanu 's Blog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.