In atentia mea

Daca tu nu ma vrei, eu te vreau!

Un comentariu

Introducere de Luca Dezmir

Articolul pe care il veti citi mai jos a fost scris de Mihail Musat si se incadreaza in seria de articole prin care promovez evenimentele care mi se par interesante, evenimente din domeniul dezvoltarii personale, finantelor personale si a subiectelor conexe.

Am simtit nevoia sa scriu o introducere la acest articol pentru ca Mihail Musat este o persoana deosebita: este unul din putinii romani care vor sa contribuie pozitiv la ridicarea Romaniei din situatia in care se afla. Din acest punct de vedere, el face parte dintr-un grup  restrans de oameni. Sincer sa fiu, mi-e tot mai greu sa gasesc asemenea romani.

L-am auzit pe Mihail vorbind la un webinar AS si mi-a placut. De aceea am considerat potrivit sa-i promovez seria de evenimente pe care o pregateste pentru acest an. Va las in continuare sa cititi articolul sau cu titlul „Daca tu nu ma vrei, eu te vreau!”, despre primul eveniment din aceasta serie.

Daca tu nu ma vrei, eu te vreau!

Aparent am ales acest titlu de articol pentru ca eram in criza de idei. In realitate insa este vorba despre ceva in care cred foarte mult. Cred ca la inceput de an este un moment excelent pentru a ne aloca cateva ore sau chiar zile pentru a ne uita la ce vrem pentru anul care vine. Si da, eu vreau sa aveti Cel mai bun an din viata voastra acest an…acelasi lucru mi-l doresc si pentru mine, bineinteles.

Am constatat ca in teorie foarte multi suntem buni si deja ne-am saturat de articolele de dezvoltare personala care ne dau atatea si atatea alternative de cum sa ne facem “New Year’s Resolution” sau planificari pentru anul care vin. In practica, insa, din toti cei care citesc astfel de articole, foarte putini sunt si cei care isi aloca timpul pentru a face acele exercitii.

Din acest motiv am ajuns sa pregatesc un training prin care, acum, pe inceput de an, sa sustin cat mai multi oameni pentru a isi pune gandurile in ordine si stabili cele mai importante lucruri pe care si le doresc pentru 2011, precum si un plan concret de actiune…ca fara el, ideile raman doar idei.

Asadar, daca te regasesti in aceste intrebari:

  • A inceput anul 2011 si ai vrea il faci sa fie cel mai bun an din viata ta de pana acum?
  • Ti se intampla ca la sfarsit de an sa te intrebi “Oare cand a mai trecut si anul asta fara sa fac atat de multe dintre lucrurile pe care mi le doream?”
  • Ai multe lucruri pe care ti-ai dori sa le faci in 2011, insa nu stii daca vei avea timp de toate?
  • Ai vrea ca, mai mult decat o planificare, sa stii ca te poti baza si pe un grup de oameni care sa te sustina pe tot parcursul anului cu lucrurile pe care ti le-ai planificat?

Atunci te invit sa participi la acest training pentru sigur iti va fi de mare folos. Cand te vei inscrie, te rog sa mentionezi ca ai aflat de pe acest site (la ultima intrebare din formularul de inscriere) si vei primi o reducere de 5%.

Te invit asadar sa incepi cu dreptul acest an, iar daca deja ai facut-o, daca ti-ai facut aceasta planificare si acum ai trecut si la actiune, te FELICIT! Mai mult de atat, daca ai o poveste despre cum ai inceput acest an care crezi ca poate inspira si pe altii, te invit sa mi-o trimiti aici si poti inclusiv sa castigi drept cadou o carte daca e o poveste frumoasa si pe care o trimiti pana cel tarziu 13 Ianuarie 2011.

Un an asa cum ti-l doresti!

Comentarii

comments

Standard

Un gând despre „Daca tu nu ma vrei, eu te vreau!

  1. Iconaru Nicolai zice:

    Multumesc pt. invitatie !Pt.2011va doresc acelasi lucru:ATINGEREA OBIECTIVELOR PROPUSE. Restul,..SA VEDEM !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.