Finante personale

O noua autoare in Milionar: Mirela Bojin

, , , , , 2 comentarii

O stiu pe Mirela de sapte ani de zile. Multi dintre acesti ani nu am stiu ca, in spatele persoanei sociabile, care nu pierde ocazia sa zambeasca, sta un economist care are pareri clare despre sistemul financiar in general si despre cel romanesc in special, un economist care stie sa scrie foarte bine, de multe ori impecabil.

Mirela nu e numai economist, ci e si trainer certificat. In aceasta calitate, tine seminarii de educatie financiara (inclusiv la copii de gradinita, cum puteti vedea in imaginea de mai jos). De aceea am fost foarte incantat cand a acceptat sa scrie articole pe acest subiect in Avantaj la Start Online, primul (si singurul) site romanesc de dezvoltare personala dedicat adolescentilor.

Mirela in cadrul unui seminar cu copii de gradinita, introducand in viata prichindeilor pushculitzele-porcushor

De-a lungul timpului, Mirela a scris articole deosebite, multe dintre ele incadrandu-se intre cele care au avut cele mai multe comentarii. Pe masura ce timpul a trecut, vocea ei s-a individualizat si a devenit tot mai clara. De aceea, in ultimul timp, am fost tot mai tentat sa o rog sa devina autor invitat la Milionarul Mioritic.

Zilele trecute, Simona, care este editor principal la AS Online, mi-a semnalat un articol deosebit scris de Mirela. L-am citit si mi-am dat seama, imediat, ca acest articol este foarte nimerit pentru Milionar. I-am cerut acordul de publicare Mirelei si ea a acceptat.

Drept urmare, Mirela Bojin a devenit autoare invitata la Milionarul Mioritic. Maine va invit sa cititi articolul de care va vorbeam mai sus. Sunt sigur ca o sa va placa.

Comentarii

comments

Standard

2 gânduri despre „O noua autoare in Milionar: Mirela Bojin

  1. Stefan Murgeanu zice:

    sa fie binevenita si sa fie o colaborare de durata si fructuoasa 🙂

    PS: ma bucur ca scrii din nou pe blog, stiu ca ai fost ocupat, dar mi-au cam lipsit articolele 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.