In atentia mea

#iesidinlabirint

2 comentarii

Twitter ramane una dintre cele mai populare expresii ale social media (media sociala, intr-o traducere aproximativa), loc in care oamenii schimba idei si se socializeaza virtual. Este usor de folosit, chiar si de pe telefonul celular, reusind sa produca acele efecte virale pe care le cauta tot mai des firmele de marketing.

Din pacate, cei mai multi dintre noi nu reusim sa folosim Twitter la capacitatea lui maxima. De aceea am fost placut surprins cand am primit o propunere de la David Nagy (@omfericit), care a lansat un hashtag cu numele iesidinlabirint, adica, in limbaj de Twitter, #iesidinlabirint.

Ce este un hashtag?

Un hashtag este o modalitate de a agrega continut legat de un anumit concept/idee/informatie/eveniment/etc. Orice cuvant poate fi transformat intr-un0un hashtag pe Twitter, atunci cand pui in fata lui caracterul „#”.  In momentul in care scrii un tweet si adaugi un hashtag, tweet-ul tau poate fi gasit in cadrul hashtag-ului respectiv.

In cazul nostru, daca pui pe twitter o parere despre carte, un fragment din ea sau pur si simplu o recomandare feritoare la carte, te-as ruga sa-i adaugi hashtag-ul „#iesidinlabirint” In acest fel se va creea o grupare de tweet-uri pe aceasta tema.

Sunt curios daca voi folositi hashtag-uri si in ce fel. De asemenea vreau sa stiu daca vi se pare dificil sa folositi  #iesidinlabirint in mesajele legate de acest subiect. Daca nu, va rog sa-l folositi. Multumesc !

Comentarii

comments

Standard

2 gânduri despre „#iesidinlabirint

  1. Vali zice:

    Eu nu stiu ce este un hashtag. Mi se pare interesant ce spui despre el, chiar folositor. Poate ar trebui sa ma uit mai atent.Multumim pentru sfat.

  2. Bogdan Epureanu zice:

    Destul de buna explicatia; cred ca ar fi fost totusi util pentru cei care nu stiu sa le explice si cum pot pe urma sa caute dupa un hashtag si sa gaseasca toate articolele din acel grup.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.