In atentia mea

Despre vacanta si planuri

, , 6 comentarii

Suntem in plina vara. Anul acesta am un program de vacanta foarte „incarcat”, si cand spun asta nu ma refer numai la odihna si concediu. De aceea, incepand cu 1 iulie si continuand in lunile iulie si august, ritmul articolelor pe blog va fi diminuat.

Deoarece voi fi plecat, in unele cazuri, timp de doua saptamani, in zone in care nu am acoperire GSM, va rog sa fiti rabdatori cu aprobarea comentariilor la articole si raspunsurile la emailuri. De asemenea, onorarea comenzilor la carte va avea de suferit. Va multumesc anticipat pentru intelegere.

Despre „Iesi din labirint”

Campania de lansare a cartii s-a incheiat. Vor mai fi si alte campanii de reduceri, dar nu la nivelul de gratuitati intalnit la „100 de carti”. Cum zice romanul, „a plecat baba cu colacii”.

Voi incerca metode inedite de promovare si marketing, din care veti beneficia voi, pentru ca fiecare campanie presupune o scadere a pretului de achizitie.

Un alt lucru demn de semnalat este onorarea comenzilor. Pana acum am avut o intelegere cu Asociatia pentru Educatie Complementara, care trimitea comenzile si isi retinea direct un procent din vanzari (cum scrie si pe coperta cartii). Mai nou de distributie se ocupa agentul meu de reclama si publicitate, Simona Hupov. La destinatar veti vedea numele ei.

Aceasta decizie a fost luata strict din motive tehnice. Voi continua sa virez la Asociatia pentru Educatie Complementara parte din banii obtinuti prin vanzarea cartii, iar Asociatia va produce DVD-urile proiectului Avantaj la start, in contrapartida.

Despre urmatoarea carte

Voi incepe sa scriu urmatoarea carte in aceasta toamna. Este tot o carte de finante personale, dar intr-o abordare diferita.

  • ma voi stradui sa o scriu la un nivel cat mai accesibil cititorilor, pentru ca se refera la un subiect deosebit de actual: taxele si impozitele
  • cartea va avea o multime de reprezentari grafice explicative, pentru ca toata lumea sa inteleaga cu usurinta conceptele vehiculate
  • va fi mai scurta decat „Iesi din labirint”, dar va trata subiectul suficient de amanuntit

Titlul provizoriu

MANUAL DE GUERILLA FISCALA

Subtitlul este:

Cum sa platesti cat mai putine taxe si impozite, PRIN METODE EXCLUSIV LEGALE.

La toamna voi lansa si site-ul cartii, a carui nume de domeniu e deja cumparat.

Astept feedback de la voi

🙂

Comentarii

comments

Standard

6 gânduri despre „Despre vacanta si planuri

  1. Claudiu Catargiu zice:

    Taxele si impozitele… un subiect foarte „la fix”, dar mi-e totusi imposibil sa-mi dau seama cum il vei trata 🙂 – nu de alta, dar intr-o tara de mana a 3-a ca a noastra patrie draga, in care ce-a fost valabil ieri nu mai e valabil azi iar maine se revine la prevederile de alaltaieri amendate cu cele de poimaine, e destul de greu sa deslusesti o politica fiscala care i-ar fi dat dureri de cap si mamei Omida s-o prevada. Succes oricum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.