In atentia mea

Interviu cu Adrian Amariei

, , , 2 comentarii

Adrian Amariei (foto: moneyexpress.money.ro)

Desi am fost extrem de ocupat cu marketingul cartii mele, „Iesi din labirint„, am avut o lunga discutie cu unul dintre cei mai de succes antreprenori ai Romaniei (dar care traieste in afara reflectoarelor), care a fost generos si mi-a acordat din timpul sau.

E vorba de Adrian Amariei, care a construit si construieste afaceri de la zero, in domeniul IT si comunicatii, care, in activitatea sa, a reusit sa isi fructifice ideile, castigand milioane de dolari.

Absolvent de MIT si Harvard, doua dintre cele mai prestigioase institutii de invatamand din SUA, Adrian a activat la inceput in SUA si de cativa ani si-a mutat „cartierul general” in Romania.

Cum spuneam, am inceput cu un interviu care apoi s-a prelungit cu o discutie libera. Din pacate, din cauza unor probleme tehnice legate de inregistrarea dialogului pe Skype, am putut sa inregistrez decat primele trei intrebari din cele sapte ale interviului.

Chiar daca este incomplet, am hotarat sa pun online ce am reusit sa inregistrez, pentru ca sunt sigur ca veti aprecia acest fragment de interviu.

Auditie placuta!

Aaca nu se incarca playerul audio, puteti audia interviul dand click aici.

Comentarii

comments

Standard

2 gânduri despre „Interviu cu Adrian Amariei

 1. Adriana Vasiliu zice:

  Domnule/Doamna autor ocupat si pesemne prea grabit, corectati-va gramatica. Sau asta trebuie s-o faca cineva de nationalitate romana?

  ” am putut sa inregistrez decat primele trei intrebari din cele sapte ale interviului”.

  Ce carte spuneati … ‘iESIRE DIN LABIRINT”????.Pardon, poate tratati si cateva din capcanele limbii romane privita ca un labirint.Daca este asa, neaparat sa precizati treaba asta in prefata…Decat in prefata, ca sa va citez

 2. Luca Dezmir zice:

  Stimata Doamna/Domnisoara Adriana Vasiliu,

  trebuie sa-mi fac „mea culpa”: nu este singurul articol din acest site, in care veti gasi greseli „de dactilografiere” sau chiar probleme gramaticale. contez pe toleranta cititorilor pentru a-mi accepta aceste scapari, in speranta ca vor gasi informativ continutul textului.

  cat priveste cartea, acolo impart vina eventualelor greseli cu editorul 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.