Carti, filme si evenimente

De la tinuta de afaceri la „black tie”

Un comentariu

Ionut Ciurea organizeaza in cadrul evenimentelor „Empower Guide” un seminar de o zi, exclusiv pentru barbati: „Eleganta si atitudine masculina„. M-a rugat sa promovez evenimentul.

De la inceput trebuie sa spun ca sunt un tip non-conformist. Nu port cravata, niciodata. Nu am purtat nici macar in momentul in care am fost nas de casatorie. Ma poti vedea extrem de rar la costum, dar pot sa-ti spun ca am trei costume de foarte buna calitate, just in case (la nevoie). In rest, sunt genul „blugi si camasa” plus o geaca de piele.

Dar asta nu ma impiedica sa apreciez bunul gust si  eleganta masculina. Am facut fata cu brio intalnirilor simandicoase (pe care incerc sa le evit) si ma „falesc” ca la cei (peste) 40 de ani ai mei am o bruma de educatie legata de aceste subiecte. Iar cand „ma poticnesc”, ma salveaza nevasta, care, evident, ma intrece in domenile de fata.

In schimb, daca esti tanar s-ar putea ca acest seminar sa fie chiar ceea ce ai nevoie.

In mod obisnuit ar fi trebuie sa fac o scurta prezentare a seminarului. In schimb am sa scriu cateva cuvinte despre unul dintre cei doi raineri, si anume Cezar Ionascu. Mai precis voi vorbi despre bolgul lui, Domni de Romania.

Titlul e excelent. Site-ul e plin de articole bogat ilustrate, care sa te invete o groaza de elemente pe care orice barbat trebuie sa le stie, de la cum te imbraci la cum te porti in societate. Dar cel mai placut surprins am fost de scriitura articolelor in sine.

A fost o placere sa citesc din blog. Am savurat un articol despre „Black tie”, adica tinuta de gala masculina, exclusivista. Folosind un limbaj accesibil, cald dar plin de superioritate rafinata, bine temperata, poti simti mirosul de aristocrat al domnului Ionascu razbatand din randurile scriiturii. Avand o usoara tenta retro si folosind un ton adaptat acestui stil, articolul te poarta cu gandul la timpurile ideale in care educatie rasata si personalitatea de tip „british” faceau legea. Ce mai, sunt sigur ca daca autorul ar scrie o carte pe acest subiect, ar deveni un best seller.

Mi-ar fi placut sa particip la acest seminar, daca ar fi fost tinut in Timisoara. Daca se va face, probabil voi participa. In schimb, daca esti un tanar in asceniune si vrei sa ai inca o arma in arsenalul tau, care sa te ajute in drumul „spre culmi”, sunt sigur ca ar fi bine sa participi.

Cat despre Domnul Cezar Ionascu, Domnilor, va invit sa-i urmariti blogul, dand click aici.

Era sa uit!

Detalii despre eveniment aveti aici.

Pentru cititorii Milionarului Mioritic,  am obtinut un discount al pretului, de la 210 la 170 de RON. Pentru a beneficia de aceasta reducere, folositi codul:

discountMM

Comentarii

comments

Standard

Un gând despre „De la tinuta de afaceri la „black tie”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.