Carti, filme si evenimente

“Iesi din labirint” in Top 10 la bookbuzzr.com

Bookbuzzr.com este o platforma de promovare a cartilor, online. Am aflat de ea in momentul in care am cautat pe net informatii despre modalitati de promovare online.

Mi-a placut pentru ca are unele aspecte interesante:

  • cartea se promoveaza sub forma unui widget, care se poate pune in site
  • exista variante mici si mari de widget
  • dand click pe widget obtii o fereastra in care poti citi fragmente din carte, cu o aplicatie care iti permite sa “rasfoiesti” cartea
  • in partea de jos a widgetului poti sa accesezi informatii despre autor, despre carte, imagini ale cartii, clipuri video de promovare a cartii
  • tot acolo sunt legaturi spre aparitia in mass media si interviuri ale autorului
  • de asemenea poti sa anunti prietenii apasand un buton sau sa vezi unde se poate cumpara cartea

Cu alte cuvinte, o unealta extrem de puternica de marketing online.

Spre surprinderea mea, acum cateva zile, vizitand pagina de precomanda a cartii, unde se afla versiunea completa a widgetului, am vazut ca pe widget este o “distinctie” pe care scrie” Top 10″. Nu stiu daca in momentul in care citesti aceste randuri cartea mea mai este in Top 10, asa ca am facut o captura de ecran. Poti da click pe imagine pentru a o mari.

Sunt extrem de multimit de aceasta “isprava”, pentru ca in reteaua bookbuzzr.com sunt peste 3000 de carti listate. In aceste conditii, la o luna si jumatate de la intrarea in reteaua Bookbuzzr, cartea mea a avut peste 2200 de afisari ale widgetului si peste 1300 de cititori (click pe imaginea de mai jos pentru detalii).

La data cand au fost luate aceste imagini, mai bine de 40 de pagini erau disponibile pentru citire. Intre timp s-a incheiat perioada de precomanda, si am redus paginile care pot fi  vizualizate doar la Prefata si Cuvantul inainte.

In concluzie, Bookbuzzr mi se pare o buna metoda de promovare a cartilor, pe care e bine s-o iei in considerare, in cazul in care esti autor.

Comentarii

comments

Standard

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *