In atentia mea

Despre „Iesi din labirint” si un cadou

, , Lasa un comentariu

imagine: jsnflo

Spre bucuria mea, sunt in grafic, legat de publicarea cartii mele, „Iesi din labirint”. Acum cateva zile am fost la editor pentru o ultima retusare a paginarii cartii. Am dat acceptul final si am trimis cartea spre publicare la tipografie. Pentru ca e vorba de o carte mare, de 340 de pagini, in 1000 de exemplare, tiparirea o sa dureze cam pana in 15-20 mai. O sa va tin la curent cu evolutia lucrurilor.

Intre timp, am o surpriza pentru voi. Daca v-ati gandit sa lansati o precomanda pentru carte, dar inca nu a-ti facut-o, acum e momentul potrivit. Am un cadou prin tragere la sorti, pentru cei care deja au lansat precomanda si pentru cei care o vor lansa pana in data de 6 mai.

Am reusit sa obtin un loc gratuit la trainingul intensiv de educatie financiara tinut de Cristian Carstoiu in cadrul evenimentelor Empower Advance. Trainingul are loc in 23 mai, se tine in Bucuresti si este in valoare de 240 de RON. Detalii despre seminar la:
http://advance.empower.ro/prezentare/

Tragerea la sorti se va face dupa urmatoarele reguli:
1.trebuie sa fi lansat o precomanda la cartea „Iesi din labirint” pana in data de 6 mai inclusiv
2.trebuie sa poti participa la seminar, in Bucuresti, in 23 mai; daca nu poti ajunge la seminar, te rog sa nu participi la tragerea la sorti, pentru ca vei bloca participarea altei persoane care poate merge la seminar
3.sa-mi trimiti un email cu subiectul „concurs IESI DIN LABIRINT” in data de 7 mai pe adresa [email protected]
4.sa accepti sa fi mentionat ca si castigator, cu  numele si prenumele, intr-un articol din milionarulmioritic.com

Castiga persoana care a indeplinit toate cele patru conditii de mai sus si a trimis emailul, pe care eu l-am receptionat cu numarul 131 sau cu numarul 33 (in cazul in care nu s-au strans peste 131 de participanti).

Anuntarea castigatorului se va face intr-un articol in Milionarul Mioritic, in data de 10 mai.

De aceea, daca nu ai lansat precomanda la cartea „Iesi din labirint”, ai un motiv in plus s-o faci. Pentru aceasta te rog viziteaza pagina de precomanda, dand click pe link-ul de mai jos:

https://milionarulmioritic.com/precomanda

Sper sa ai noroc si sa primesti acel loc la trainingul intensiv de finante personale!

Comentarii

comments

Standard

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.