Carti, filme si evenimente

Dezvoltare personala la Arsenal Park

, , , Lasa un comentariu

La prima vedere, dezvoltarea personala nu ar avea nimic in comun cu militaria. Si totusi…

O echipa de traineri din Timisoara s-a gandit sa le ingemaneze. Ei organizeaza la inceputul lui Mai (29 aprilie-2 mai) un eveniment de patru  zile, sub denumirea Self Discovery Camp, dedicat dezvoltarii personale, la Arsenal Park, langa Orastie. Arsenal Park este un parc tematic legat de… activitati militare. Este construit intr-o fosta unitate militara, are „in dotare” un htolel, restaurant plus o multime de facilitati de recreere, inclusiv vehicole militare. Acolo poti sa „beneficiezi” de o instructie militara de dimineata sau sa joci partide de airsoft (jocuri de simulare militara, cu arme care sunt copii fidele ale armelor adevarate, dar trag cu bilutze de plastic).

Cei care vor participa la acest eveniment, vor beneficia de  servicii care obisnuit sunt in oferta Arsenal Park (airsoft, instructie militara pe traseu cu obstacole, aplicatii cu masti de gaze, etc.) , plus seminarii de dezvoltare, pe diferite teme:

  • creativitate
  • motivatie
  • comunicare si limbajul trupului
  • autocontrol
  • psihodrama
  • genograma
  • seminar despre principii si tehnici de supravietuire

Dupa cum v-ati dat seama, acest eveniment este unul cu adevarat deosebit, cum nu am auzit sa se faca in Romania. Este un bun prilej de relaxare si devoltare personala,  in care ai la dispozitie noua traineri, gata sa te ajute in diferite domenii.

Am reusit sa obtin de la organizatori un discount generos de 10% din pretul biletului (care este de 1050 de RON). Pentru a beneficia de acest discount trebuie sa specificati in formularul de inscriere, la rubrica „Mesaj”, ca doriti o „reducere furnizata de site-ul Milionarul Mioritic”.

Acest formular se gaseste, impreuna cu informatii detaliate despre eveniment, la adresa selfdiscovery.ro

Este un eveniment pe care orice pasionat de activitati outdoor (legate de instructia si activitatile sportive de inspiratie militara) nu trebuie sa-l rateze. Bonusul, legat de seminariile de dezvoltare personala, nu fac decat sa intregeasca un week-end prelungit, plin de activitati deosebite.

Comentarii

comments

Standard

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.