Carti, filme si evenimente

Bootcamp 6 Personalitate alfa

, , Un comentariu

Psihologul si autorul Pera Novacovici organizeaza periodic scurte vacante in care combina activitatile outdoor si indoor (activitatile in aer liber si seminariile de dezvoltare personala). Ele sunt centrate in jurul unei teme. Actuala editie, a sasea, are titlul Descopera-ti vocatia si transforma-ti  viata si va avea loc intre 4 si 7 martie la Straja.

Doar daca te gandesti la faptul ca este vorba de a sasea editie dintr-o serie iti dai seama ca seria respectiva este un succes.  Pentru a-ti face o impresie despre acest proiect, te invit sa vizionezi un scurt clip despre unul din bootcamp-urile din 2009, dedicat inteligentei emotionale:

Este un eveniment deosebit, care te stimuleaza atat la nivel fizic cat si intelectual.

Datorita colaborarii stranse pe care o am cu Pera, am reusit sa obtin, pentru cititorii Milionarului Mioritic, o reducere fara precedent: peste 10% din pretul biletului, adica 100 de lei (in mod normal biletul costa 995 de lei).

Pentru a beneficia de aceasta reducere trebuie sa te inscrii pentru bootcamp cu ajutorul formularului de la aceasta adresa, iar la rubrica „Întrebari / Nelamuriri / Sugestii:” sa scrii „reducere pentru cititorii Milionarului Mioritic”

Iti recomand s-o faci cat mai repede pentru ca Pera m-a informat ca locurile sunt pe terminate. Chiar daca nu ai toti banii, am inteles ca se poate achita un avans.

Tot la  adresa indicata poti citi detalii complete despre bootcamp, poti viziona imagini filmate si fotografiate din bootcamp si marturii ale participantilor.

Întreb?ri / Nel?muriri / Sugestii:

Comentarii

comments

Standard

Un gând despre „Bootcamp 6 Personalitate alfa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.