Finante personale

La ce ne putem astepta de la 2010?

, , , Un comentariu

In septembrie 2008 am scris unul dintre primele articole despre criza financiara din SUA si modul in care romanul va fi afectat de ea. La cea vreme reactia a fost de genul „criza in Romania? care criza?” Cu suprindere observ ca si astazi mai sunt reactii asemanatoare din partea cititorilor, la articole cu subiect financiar.

Dupa socul initial din 2008, anul 2009 a produs o adaptare la criza si o usoara stabilizare economica. In SUA se vorbeste chiar de depasirea crizei ca un fapt de care trebuie sa tinem cont in momentul in care luam decizii de investitie.
Cu toata acestea, analisti economici pe care ii stimez continua sa afirme ca aceasta criza nu a trecut.

Cu alte cuvinte, una calda una rece. Se fac tot felul de predictii, din punct de vedere al evolutiei economice si financiare. Una dintre cele scrise intr-un limbaj usor de inteles pentru „noi toti” cei care nu suntem specialisti in economie este cea din Yahoo Finance, scrisa de Robert Kiyosaki. In esenta ea spune ca ne aflam in „ochiul furtunii” caracterizat printr-un calm aparent, ca ne asteapta vremuri mai grele decat cele prin care am trecut, chiar daca acest lucru nu se va intampla in mod neaparat in 2010.

Va recomand spre lectura acest articol (in limba engleza) pe care il puteti gasi dand click aici.

Comentarii

comments

Standard

Un gând despre „La ce ne putem astepta de la 2010?

  1. Pingback: uberVU - social comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.