In atentia mea

Retrospectiva lunii Decembrie 2009

Lasa un comentariu

Cuprinsul seriei Retrospectiva lunara 2009

  1. Retrospectiva lunii August 2009

Luna Decembrie a stabilit un record absolut al numarului de vizite, de la deschiderea Milionarului Mioritic si a fost foarte aproape de a bate si recordul de pagini vizitate.

Numarul de abonati la Feedburner a crescut de la 1253 la 1295, o crestere de 3.35% .

Dupa cum se vede din graficul de mai sus, spre deosebire de aceiasi perioada a anului (lunile septembrie-decembrie) s-a inregistrat o crestere continua, desi decembrie este o luna statistic mai slaba. Acest lucru s-a datora in parte colaborarii mele cu Pera Novacovici, deoarece am scris articole in site-urile noastre cu referinta incrucisata unul la altul.

Luna decembrie a reprezentatl, pentru mine, o victorie personala: am terminat prima mea carte, Iesi din labirint. In plus, in perioada sarbatorilor de iarna, am scris un ebook gratuit care va acompania cartea. Este vorba de +101 metode de reducere a cheltuielilor, testate de Luca Dezmir si comentate… tot de el.

Este un ebook pe care l-am scris cu placere si care reprezinta probabil cea mai personala relatare scrisa pana acum, deoarece recenzeaza metode de reducere si management a cheltuielilor pe care le folosesc zilnic, impreuna cu familia. Sunt sigur ca multi dintre voi vor citi cu placere acest ebook, pentru a vedea cat de zgarcit sunt.

🙂

In rest, va las sa va delectati cu topul celor mai citite articole din ultima luna a anului (mentiune pentru cei care primesc articolele prin RSS sau email: pentru a citi articolele, trebuie sa folositi link-urile prezente in articolul din site).

  1. Relansare de carte- Arta seductiei
  2. DreamTeam: analize si posibile concluzii (partea a II-a)
  3. Cazul DreamTeam: atunci cand comentariile degenereaza…
  4. Avem nevoie de ajutorul vostru!
  5. 10 moduri (mai mult sau mai putin) gratuite de a fi in forma
  6. Un nou capitol GRATUIT: „Banii”
  7. DreamTeam: analize si posibile concluzii (partea a III-a)
  8. Update legat de „Iesi din labirint”
  9. Retrospectiva lunii 2009
  10. Propunerile lunii Noiembrie 2009

Comentarii

comments

Standard

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.