Carti, filme si evenimente

Sensul vietii: un lucru important pentru tine

, , , , Lasa un comentariu
Precizare importanta: acest articol are un scop informativ si promotional. El contine un link care iti aduce un discount de 10% din pretul seminarului „Descopera misiunea TA personala” sustinut de Raluca Mohanu

Motto:

“Majoritatea oamenilor tind sa creada ca un onorabil program de viata (intemeierea unei familii, realizarea profesionala, datoria fata de comunitate) are substanta necesara pentru a se constitui in sens de viata. Intrebarea cu privire la sensul vietii apare, in toata spectrala ei nuditate, deindata (si tocmai pentru ca) ti-ai indeplinit toate obiectivele”. Andrei Plesu

Cand am gasit acest citate pe site-ul Ralucai Mohanu, am avut o clipa de iluminare: dom’le, cata dreptate avea Andrei Plesu!

Pentru mine, problematica sensului vietii a venit destul de tarziu, dupa varsta de treizeci de ani, intr-o dupa-masa tarzie de toamna. Acest episod, deosebit de important din viata mea, apare in detaliu in introducerea pe care am scris-o la cartea mea care va apare anul viitor, Iesi din labirint, introducere pe care o poti citi gratuit, alaturi de alte cateva capitole. Pentru aceasta trebuie sa urmezi instructiunile detaliate aici.

De asemenea, am scris un articol care a primit o mentiune in cadrul unui concurs organizat de Business Edu. Puteti citi articolul aici. Va invit sa cititi Introducerea cartii si articolul, pentru ca veti intelege mai bine ce vreau sa spun in continuare.

Cum ziceam, a fost un moment din acela, de wow! … Am realizat intr-o strafulgerare ca pornirea mea in cautarea sensului vietii s-a datorat faptului ca „mi-am facut datoria” fata de specia umana si fata de societate, devenind un „cetatean model”, care are o slujba, e casatorit si are un copil. Cum spunea Plesu, tocmai indeplinirea acestor elemente te poate propulsa spre o noua etapa din viata ta, cea in care iti cauti destinul tau, cel adevarat.

Exista, insa, o categorie privilegiata: aceia care ajung sa-si caute sensul vietii inainte de a porni, propriu zis, in viata. Ei sunt elita fericita, pentru ca sensul vietii este legat intotdeauna de o bucurie nemasurata, care exista in fiecare moment al existentei tale.

Cel mai potrivit moment pentru a-ti cauta menirea in viata este adolescenta. Daca o faci inainte de a ajunge la maturitate, vei avea multe avantaje, pe care majoritatea oamenilor nu le-au avut. Tocmai de aceea am considerat ca trebuie sa scriu in detaliu despre acest subiect, cu adresabilitate directa pentru adolescenti, insistand pe aceste avantaje. A iesit un articol foarte apreciat de cititor, spre bucuria mea. Bucurie pentru ca am reusit sa ating cel putin o coarda sensibila, bucurie pentru ca articolul va insemna ceva pentru tinerii care il vor citi.

Cum spuneam in articol (care ulterior a devenit un capitol din ebook-ul gratuit „Cum sa faci bani inca din adolescenta,  prezent pentru download la avantajlastart.net), a-ti gasi telul vietii tale este un lucru greu de facut. E nevoie de timp, de introspectie, de incapatanare. De multe ori ai impresia ca nu ai un tel, o menire. Bineinteles ca te inseli, pentru ca fiecare dintre noi are o combinatie de aptitudini care ne fac imbatabili intr-un anumit domeniu. Deci nu dispera, exista o directie care, daca o vei alege, vei simti implinirea pe care o au oamenii care isi urmeaza vocatia.

Tocmai pentru ca este important sa afli acest lucru, tocmai pentru ca este greu sa o faci, mi s-a parut deosebit de interesant ca exista oameni dispusi sa te ajute in acest demers, oameni priceputi, care au experienta in acest sens. Unul dintre ei este Raluca Mohanu, despre a carei activitate ai mai citit in Milionarul Mioritic. Ea va lansa un eveniment de doua zile exact pe aceasta tema: „Descopera misiunea TA personala”.

Pot sa v-o recomand cu caldura pe Raluca. Am intalnit-o personal la Bucuresti, la o „sedinta” a echipei de la empower.ro Colaborez cu ea de ceva timp si pot spune numai lucruri bune in legatura cu aceasta colaborare. Despre experienta si virtuozitatea ei ca trainer v-a vorbit Mihaela Gheorghe, care a participat la o multime de seminarii sustinute de Raluca si a scris articole elogioase in Milionar.

Tocmai datorita colaborarii noastre, Raluca a fost de acord sa ofere o reducere de 10% din pretul seminarului pentru cititorii din Milionarul Mioritic care vor participa la seminar. Pentru a participa la aceasta promotie trebuie sa folosesti link-ul de mai jos. El te duce la pagina Ralucai unde vei gasi detalii despre seminar si adresa la care trebuie sa anunti ca doresti participarea la seminar. In acel mesaj, nu uita sa specifici ca esti un cititor al Milionarului Mioritic si doresti sa primesti reducerea de 10%. Pentru reducere, da click pe link-ul de mai jos:

Reducere 10% la seminarul „Descopera misiunea TA personala”

Sper ca acest seminar sa fie un succes pentru tine. Sunt sigur ca vei invata multe, ca vei avea ocazia sa te intalnesti si sa te imprietenesti cu oameni ca tine, care cauta sa-si defineasca telul. Va fi o experienta interesanta, care va ramane cu tine mult timp. Succes!

Comentarii

comments

Standard

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.