Investitii la bursa

Update FAP Turbo: august-septembrie 2009

, , , , 9 comentarii

Datorita concediului si multiplelor angajamente legate de proiectul AVANTAJ LA START am amanat de mai mult ori update-ul dedicat FAP Turbo. Intre timp s-au produs mai multe modificari:

  • am transformat contul de Tadawul FX in cont personal de tranzactionare; ca urmare am inchis facilitatile de publicare a statisticilor, de la adresele lucadezmir.mt4stats.com si lucademotadawul.mt4stats.com
  • contul de Alpari UK devine sigurul cont public de FAP Turbo
  • am mai cumparat un robot, Megadroid, pe care il testez pe contul demo de la Alpari UK; momentan sunt in teste doua strategii pentru acest robot.

Evolutia contului de FAP Turbo de la Tadawul FX a inregistrat in august un trade-ul negativ major determinat de o greseala de setare, care imi apartine. Ulterior am setat robotul pentru o strategie ultra-conservativa, pentru a diminua pierderile (am fost in concediu mare parte din August si prima parte din Septembrie).

Desi am fost in concediu, mi-am verificat prin internet de marti pana vineri, zilnic cele patru conturi operate de roboti (2 demo si doua reale). Intre timp contul real de la TadawulFX a recuperat pierderea. Aveti atasat ultimul raport pe care il dau public, referitor la acest cont. Il puteti vizualiza aici.

In continuare, dupa revenirea din concediu, am trecut la o politica mai agresiva de investitii la contul de Alpari UK, pentru a creste profitul. Contul este alimentat cu o suma mica, pe care o recomand tuturor incepatorilor in trading: 240 de dolari SUA.  Puteti vizualiza evolutia contului in timp real in imaginea de mai jos. Pentru detaliile complete ale contului dati click pe dreptunghi.

Voi continua sa scriu update-uri lunare pe milionar referitor la contul de Alpari UK.  Pe site-ul fapturbo.ro sunt disponibile articole saptamanal cel putin doua articole despre tradingul cu roboti de trading. De asemenea, pentru cei interesati de detalii despre cum tranzactionez (setarile robotilor, analize saptamanale ale pietei, etc.) exista site-ul Comunitatii fapturbo.ro

Comentarii

comments

Standard

9 gânduri despre „Update FAP Turbo: august-septembrie 2009

  1. Geo zice:

    Principiul este ca vei castica. Dar in acelasi timp ca tu sa castigi cineva trebuie sa piarda! Ce imi asigura mie ca eu voi castiga?

  2. Luca zice:

    nimeni nu te poate asigura ca tu vei castiga.
    este o vorba: daca joci la loto nu e sigur ca castigi dar daca nu joci e sigur ca nu castigi 🙂

  3. Luca zice:

    Gabi,

    te invit sa mai vizitezi din cand in cand fapturbo.ro, peste 6 luni, 1 an si vom vedea cine are dreptate, tu sau eu 😀

  4. Luca zice:

    multumesc Adrian 🙂
    o sa dau o vizita pe la myfxbook
    personal mai folosesc signalcopy.com, care este mai complex decat mt4stats

  5. dan zice:

    salut Luca.
    Am si eu un cont live pe Tadawulfx, dar as vrea sa stiu si de la tine daca tu esti multumit de el: wide spread, frozen price, SL trigger…..etc.
    Am avut ceva neplaceri cu ei, si intreb sa vad daca nu cumva am eu >vedenii<. Multumesc

  6. Luca zice:

    helou Dan,

    ce pot sa-ti spun este ca nu am avut probleme, deoarece tranzactionez cu doi roboti (FAP Turbo si Megadroid) care ambii au implementate sisteme stealth, care furnizeaza brokerului un tp si sl mult indepartat de tp si sl real.
    tp si sl real se lanseaza live, de catre robot, in momentul in care cotatiile se apropie de valorile prestabilite, deci practic nu exista posibilitatea de sl hunting.

    spread-ul este de asemenea setat din parametrii robotului, ca atare robotul nu tranzactioneaza in cazul in care spread-ul e prea mare sau daca apare slippage peste o anumita valoare (si slippage-ul este un parametru utilizat la setarile robotului).

    pe de alta parte, am avut o serie de situatii in care am avut nevoie de customer service si pot spune cu mana pe inima ca la acest nivel tadawulfx este foarte tare, comparabil cu celalalt broker de suflet al meu, interactive brokers. au fost prompti, au executat intocmai rugamintile mele (era vorba de inchiderea contului de dolari, deschiderea unui cont de euro, transferul banilor de la un cont la altul si trimiterea catre mine a unor hartii oficiale care sa certifice acest lucru).

    nu exclud posibilitatea ca problemele pe care le-ai subliniat tu sa existe. eu pur si simplu nu am avut probleme.

    spor la trading!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.