In atentia mea

Din nou impreuna

, , , 9 comentarii

Dupa trei saptamani de pelegrinari am revenit acasa. Din nou pe ‘baricade’, gata de lucru.
In fata mea agenda este supraplina si am inceput sa ma organizez pentru a-i face fata:

project in progress

 • trebuie sa incep sa scriu articole pentru Milionar si sa gestionez relatia cu cititorii si partenerii cu care colaborez in cadrul acestui proiect
 • voi incepe din nou sa scriu la „Iesi din labirint”, careia ii dedic zilele de miercuri si joi
 • voi scrie articole pentru empower.ro, un site cu care voi continua colaborarea
 • voi scrie ocazional articole pentru Avantaj la start Online
 • voi superviza reinceperea webinariilor gratuite din cadrul Proiectului AS
 • voi incepe testarea unei noi strategii pentru Megadroid (robot de trading) in cadrul proiectului fapturbo.ro
 • voi continua scrierea articolelor pentru fapturbo.ro si pentru site-ul Comunitatii fapturbo.ro

Prioritar pentru aceasta perioada este  finalizarea activitatiilor  legate de designul, producerea, marketarea si distribuirea gratuita a DVD-ului AVANTAJ LA START din cadrul proiectului AS.

Acest proiect, aflat la editia a doua, face pasi siguri spre maturitate. Volumul de munca a crescut foarte mult fata de anul trecut. E drept, si echipa s-a marit, odata cu ambitiile noastre. Ca atare voi fi extrem de ocupat pentru ca lansarea oficiala sa fie realizata la termen, adica in 17 octombrie. Voi scrie un articol special dedicat agendei de lucru pe care il veti putea citi pe site-ul proiectului.

Datorita volumului de munca foarte mare, voi restrange numarul de articole de la Milionar pana in momentul in care se lanseaza DVD-ul. Ca o compensatie, va anunt doua serii tematice importante pe care le veti putea citi:

 • seria dedicata investitiilor in aur
 • seria de articole cu titlul: Cum sa iesi dintr-o criza financiara acuta

Sunt sigur ca a doua serie va fi foarte populara, pentru ca multa lume se confrunta cu crize financiare personale sau familiare in aceasta perioada. Seria va analiza cauzele crizelor financiare majore care apar in viata fiecaruia dintre noi  si va aborda metode practice de a face fata acestor crize si de a le depasi cu succes.

Subiectul in sine ar fi meritat o carte sau un ebook dar mi se pare normal ca sa ofer gratuit aceste informatii, tinind cont ca ar fi cinic sa ceri bani unei persoane care strabate probleme financiare majore. Ca atare aceste articole vor fi asamblate in final intr-un ebook gratuit care se va adauga celor deja existente in Milionar.

Astept parerile voastre despre planurile mele, sugestii si propuneri de articole si, de ce nu, oferte de ajutor pentru proiectele mele.

Comentarii

comments

Standard

9 gânduri despre „Din nou impreuna

 1. Cristi zice:

  Putere de munca, sanatate, si intlepciune in organizarea timpului. Poate vei scrie vreun articol si despre managementul timpului, si eu am un program foarte incarcat si cateodata fac cu greu fata. Poate niste recomandari ar fi de folos tuturor celor care au un target.

  Cu apreciere,
  Cristi.

 2. Luca zice:

  multumesc Cristi 🙂

  interesant ca esti a doua persoana in 24 de ore care imi cere acest lucru (sa scriu despre time management) deci voi scrie in viitor un articol despre cum fac fata agendei incarcate pe care o am.

 3. GubyIQ zice:

  spor la treaba
  sunt curios sa vad ce pareri ai referitor la aur, mai ales ca a trecut acum de barierea psihologica de $1000/uncie

 4. Pingback: Retrospectiva lunii August 2009 | Milionarul Mioritic ®

 5. Pingback: Retrospectiva lunii Septembrie 2009 | Milionarul Mioritic ®

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.