Carti, filme si evenimente

GRATUIT: Home de Yann Arthus-Bertrand

, , , Un comentariu

home

Titlul original: Home
Titlu: Acasa
Data lansarii: 2009

Scenariul :ISABELLE DELANNOY, YANN ARTHUS-BERTRAND, DENIS CAROT, YEN LE VAN
Regia:YANN ARTHUS-BERTRAND
Producator: DENIS CAROT, LUC BESSON

Vizionare gratuita: Yahoo (disponibila pina in 14 iunie)
Durata: 93 minute

Web: http://www.home-2009.com/us/index.html

Sint cinefil si am vazut o multime de filme la vremea mea, artistice si documentare. Sint fotograf amator, o pasiune inceputa de la 10 ani (am avut laborator foto alb-negru pe vremea impuscatului). As fi crezut ca nimic nu poate sa ma impresioneze, in materie de imagine. Cu toate acestea, pot sa spun cu mina pe inima ca acest film m-a ravasit. Dincolo de mesajul ecologic, de informatia pura pe care o aduce filmul, am ramas hipnotizat de frumusestea indescriptibila a imaginilor aeriene.

Magia imaginilor te izbeste, trecindu-te prin tot spectrul emotiilor, de la sublimul dat de frumusetea pura a naturii pina la indignarea fata de modul in care o distrugem. Sintem o specie aparte, capabila sa influentam pina la anihilare mostenirea pe care am primit-o, locul acesta pe care ar trebui sa-l numim acasa, planeta pe care o tratam ca pe un imens cos de supermarket, dupa care o transformam intr-un cos de gunoi.

Este un film care trebuie vazut, indiferent de virsta. Nu cred ca exista persoana care sa nu fie impresionata de imaginile pe care le va vedea. Indiferent de rasa, religie, sex, educatie vei gasi ceva care sa te atinga in interior. Aici este forta filmului si pe acest lucru se bazeaza realizatorii. Ei vor sa ne releve frumusetea extraordinara a locului in care traim, acest Pamint care din spatiu pare atit de mic si de fragil, exact cum este, de fapt.

Va recomand din toata inima sa-l vizionati. Profitati de prezenta gratuita a filmului pe youtube, in format HD (high definition), faceti-va timp impreuna cu familia, intr-o seara si savurati simfonia de imagini alaturi de mesajul generos al filmului. La final veti fi alt om, schimbat si sper ca va veti gindi de doua ori in momentul in care veti avea impulsul de a arunca o hirtie pe jos, in oras sau in natura.

Comentarii

comments

Standard

Un gând despre „GRATUIT: Home de Yann Arthus-Bertrand

  1. Pingback: Stefa Media Srl » Home. Un film de Yann Arthus-Bertrand

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.