Carti, filme si evenimente

Audiobook gratuit: Financial Evolution

, Un comentariu

Niciodata nu vei ajunge sa inveti „suficient”. Chiar daca ti se pare ca stii suficient despre un subiect, vor exista intotdeauna oameni care sa iti aduca informatii noi sau perspective interesante asupra unor teme vechi.

Din punctul meu de vedere nu o sa incetez sa citesc despre finantele personale. Si mai important, cind nu am timp (iar in ultimele luni am fost, si tind sa devin in continuare foarte ocupat) imi completez timpul de lectura cu carti audio pe care le ascult cind ma aflu in masina.

Acest mod de a accesa informatia mi se pare tot mai atractiv si ca atare vi-l recomand. Daca faci naveta cu masina sau daca iti ia mult timp pina ajungi la scoala, facultate sau la servici, o buna modalitate de a-ti ocupa eficient acest „timp mort” este sa iei mp3 playerul cu tine. Dar decit sa asculti muzica mai bine o carte audio. In plus, daca e vorba de o carte in limba engleza, ai un al doile avantaj: iti exersezi capacitatea de a intelege limba vorbita.

De aceea iti recomand un audiobook gratuit in limba engleza despre finantele personale, subintitulat Inspiration for Debt-Free Living (Inspiatie pentru o viata fara datorii). Durata: 3 ore.

Il puteti descarca de la Learn Out Loud, unde va recomand sa va faceti un cont gratuit.

Comentarii

comments

Standard

Un gând despre „Audiobook gratuit: Financial Evolution

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.