Carti, filme si evenimente

Documentar: Surse de venit rezistente la criza

, , , 3 comentarii

Am primit acest link de la Miki, avind un titlul care mi-a atras atentia: Despre veniturile care nu sint afectate de criza. Foarte interesant, mi-am spus. Dar multe din asteptarile mele au fost total gresite.

In primul rind credeam ca este un mini-documentar. S-a dovedit a fi o discutie libera intre Loral Langemeier (specialista in finante personale, scriitoare de carti, conferentiara si realizatoare de programe de tutoriat) si Harrison Klein.

Din punct de vedere tehnic, realizarea interviului este destul de precara: persoanele sint imbracate de parca ar fi fost luate de pe strada, in spatele lor se afla un paravan textil de calitate indoielnica, luminile nu sint aranjate cum trebuie, se aude uneori zgomot de trafic auto in fundal… ce mai, arata a munca de amator.
In schimb la capitolul „continut”, totul de schimba! Desi n-am recunoscut-o imediat, Loran este una din protagonistele documentarului The Secret. Numai acest lucru ar fi suficient sa-ti atraga atentia. Ea vorbeste despre limitarile psihologice care te impiedica sa cistigi bani si sa ai succes financiar si despre efortul pe care trebuie sa-l faci ca sa iesi din esecurile pe care le aduce criza (sume mari de bani pierdute la bursa, falimentul firmei proprii, trauma concedierii, etc.). Se refera la seriile de pasi pe care trebuie sa-i faci ca sa iesi din aceasta situatie, pentru a profita de oportunitatile pe care ti le ofera aceasta criza, oportunitati de care am vorbit in seria de articole dedicata colapsului financiar si economic (vezi link-ul de mai inainte).

Se pune accentul pe motivare, pe lucrul de echipa, pe stabilirea clara a telurilor, pe realizarea unui plan si urmarirea acestuia cu constiinciozitate. Cum spune Loral, nu trebuie sa reinventam roata, doar sa avem puterea sa iesim din groapa sentimentelor negative pentru a porni la lupta. In plus, banii trebuie facuti repede, pentru ca oportunitatile trec.

Va invit sa vizitati si site-ul in care se gaseste acest interviu, The Master Gathering (adunarea maestrilor) care contine si alte fisiere video cu personalitati, inclusiv prezente in The Secret (de exemplu dialogul cu John Assaraf).

Va invit sa urmariti filmul cu Loral Langemeier si Harrison Klein.

Comentarii

comments

Standard

3 gânduri despre „Documentar: Surse de venit rezistente la criza

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.